Capelle aan den IJssel, 13 november 2008 uit onderzoek is gebleken dat een werknemer die goed Engels spreekt en schrijft een zeer belangrijke en waardevolle schakel is in het bedrijfsleven.

De huidige mondiale tendensen doen grenzen vervagen waardoor zaken doen met het buitenland de normaalste zaak is van de wereld. Dit geldt niet enkel voor Nederlandse bedrijven die gericht zaken doen met het buitenland maar zeer zeker ook in situaties waarbij wereldwijde bedrijven die goede Nederlandse partnerbedrijven zoeken.

Daarnaast blijkt dat er vrijwel geen verschil meer is tussen de à¢â‚¬à…“Multinationals en het Midden en Klein bedrijf betreffende de behoefte aan personeel die goed (zakelijk) Engels spreekt en schrijft.

ICollege heeft zich gespecialiseerd in cursussen Engels voor zowel beginners als gevorderden. De trajecten van iCollege zijn praktijkgericht en er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen; van praktijksimulaties en rollenspelen tot het maken van individuele assessment. Door tijdens de training de deelnemers voordurend te spiegelen, te observeren en van feedback te voorzien, krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (010-2150880) of via email [email protected] contact opnemen met iCollege.

iCollege
F. Huyckburg 50

2907HE Capelle aan den IJssel

Tel: 010-2150880
E-mail: [email protected]

Over iCollege
iCollege heeft zich gespecialiseerd in cursussen Engels voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. iCollege biedt cursussen aan kleine groepen of op à¢â‚¬à…“à©à©n-op-à©à©n basis. U krijgt les in een ontspannen sfeer van een talendocent met ruime ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van modern lesmateriaal. De cursussen richt zich op interactieve lesmethodiek zodat u in de praktijk daadwerkelijk gebruik kunt maken van de opgedane kennis. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.icollege.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular