Bazen kunnen worden genomineerd voor felbegeerde award

Almere, 5 februari 2008 – Unique Uitzendburo organiseert dit jaar voor de derde keer, in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven, de ‘De Baas van het Jaar’ verkiezing en benadrukt hiermee het belang van goed leiderschap onder werkgevers. Unique is voor de verkiezing op zoek naar bazen met specifieke kenmerken op het gebied van werksfeer, het persoonlijke contact en de omgang met het personeel. Elke baas kan meedoen, van afdelingshoofd tot directeur en van teamleider tot P&O manager. Bazen kunnen tot uiterlijk 17 maart worden aangemeld via www.debaasvanhetjaar.nl.

 

People manager van het jaar

“Voor de ‘De Baas van het Jaar’-verkiezing zijn we op zoek naar een inspirerende en motiverende baas,” aldus Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique. “De baas moet beschikken over coachend vermogen en een duidelijke visie uitzetten. Ook loyaliteit aan de medewerkers, integriteit, openheid en het openstaan voor nieuwe ideeën zijn belangrijke eigenschappen voor de people manager van 2008.”

Selectieprocedure

Om de beoordelingen van bazen en medewerkers op een rij te krijgen, hebben TNO Kwaliteit van Leven en de Universiteit Twente twee vragenlijsten opgesteld die zich op deze punten richten. De bazen met de beste score komen in de top-tien, waaruit een vakkundige jury drie kandidaten selecteert voor de finale. De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Hans de Boer (voormalig voorzitter Task Force Jeugdwerkloosheid en voormalig voorzitter van MKB-Nederland), Evamaria de Boer (Corporate Vice-president HR van USG People NV), Marion van der Voorde (TNO Kwaliteit van Leven) en Bertie van Rooij (De Baas van het Jaar 2007). De award wordt op 16 april 2008 uitgereikt tijdens de Award Night in de ‘Week van de Ondernemer’ te Utrecht.

Naast de award en de nodige publiciteit, gaat de winnaar met het hele team als extra beloning een verzorgd weekend cabrio rijden op Mallorca. Bovendien krijgen alle genomineerden een VIP-kaart voor de ‘Week van de Ondernemer’.

Nomineren

Bazen kunnen zichzelf opgeven of worden aangemeld door medewerkers, zakelijke relaties, vrienden of kennissen. Zowel de baas als twee medewerkers vullen de vragenlijsten in, zodat vervolgens de jury de antwoorden kan beoordelen. Om meer kans te maken op de award kunt u bellen met de dichtstbijzijnde Unique vestiging en een speciaal ‘De Baas van het Jaar’-pakket bestellen. Dit pakket wordt persoonlijk door een medewerker van Unique bezorgd.

-----------------------

Over Unique

Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]