Persbericht

Wie wordt de ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010‘˜?

Verkiezing Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010 gestart!

Silvolde, 1 november. Voor de tweede keer wordt de ´Kids Vakantie aanbieder van Jaar‘˜ verkiezing gehouden. De Verkiezing Vakantie aanbieder van het Jaar wordt door Kids Vakantiegids georganiseerd om kids en families te helpen bij het maken van een passende vakantiekeuze. De reisaanbieder met het beste en leukste kindervakantie aanbod van Nederland wint de verkiezing.

Definitie Kids Vakantie aanbieder mbt de verkiezing:
Alle reisaanbieders die voldoen aan de volgende omschrijving mogen meedoen: ´aanbieder van reizen die gericht is op families met kinderen van 0-15 jaar, en zich qua communicatie richt op kinderen en families‘˜.

Inschrijven tot 23 november!

Kids Vakantieaanbieders kunnen zich tot 23 november a.s. inschrijven voor de verkiezing Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010. De vakjury kiest 5 genomineerden, die op 1 december bekend worden gemaakt. Het publiek kan van 1 december tot 6 januari 2010 een stem uitbrengen door een online KidsEnquàªte in te vullen op www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar. De Kids Vakantie aanbieder met de meeste punten wordt ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010‘˜.

Vakjury
De vakjury nomineert de vijf gegadigden voor de titel ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar‘˜. Deze vakjury bestaat uit Rob Driessen (CEO Zoover), Jan Lokhoff (CEO Reisrevue groep) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Allen expert op het gebied van de vakantiemarkt voor families en kinderen. Zo geeft Zoover meer dan 775.000 vakantiebeoordelingen voor en door reizigers. Is Reisrevue het leading reisvakblad in de reisbranche en Kids Vakantiegids is het grootste vakantie informatie platform voor kinderen en families in Nederland. De vakjury gaat op zoek naar reisaanbieders met het beste kindvriendelijke reisaanbod en beoordelen de manier waarop zij in de markt inspelen op de wensen van de consument.

Kids Enquàªte
Honderden kinderen stemmen mee door het invullen van de Kids Enquàªte en bepalen zo de winnaar van de titel ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010‘˜. De winnaar scoort o.a. op het meest aantrekkelijk reizenpakket, het animatieprogramma en een aansprekende uitstraling.

Award uitreiking op de Vakantiebeurs
De ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar‘˜ award uitreiking vindt plaats op 13 januari 2010 op De Vakantiebeurs in Utrecht. Onder leiding van Yes-R (o.a. rapper en presentator van het tv programma Hihi met Sisi) zullen in een leuke show de resultaten van de KidsEnquàªte gepresenteerd worden. Een veertigtal Kids Vakantiegids detectives helpen Yes-R om er een feestelijke happening van te maken. De Kids Vakantiegids detectives zijn met name kids uit groep 7 en groep 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om mee te stemmen en actief deel te nemen aan de verkiezing ´Kids Vakantie aanbieder van het Jaar2010‘˜.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers, tel: 0315-342012, 06-52308240 of [email protected]

Alle persinformatie, illustratiemateriaal en foto‘˜s (in hoge resolutie) over de Verkiezing Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2010 vindt u op www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar.

Website: http://www.kidsvakantiegids.nl