(Persbericht) De kortste weg naar de mooiste wijnen

Vaassen, 17 december 2011 - Online wijnwinkel Weg van Wijn biedt nu ook de mogelijkheid om wijnen per fles te bestellen. Op wegvanwijn.nl kunnen wijnliefhebbers hun eigen wijnpakket samenstellen met de wijn per fles van hun keuze. Daarmee is het niet meer noodzakelijk om steeds 6 flessen van à©à©n wijn te bestellen.

Wie verschillende wijnen wil proberen of af en toe wil genieten van wijn - en dan bij voorkeur van steeds een andere wijn - kan op Weg van Wijn heel eenvoudig een proefpakket samenstellen. Elke wijn uit het bijzondere Europese aanbod kan per fles aan het proefpakket worden toegevoegd. Een proefpakket bestaat uit zes flessen.

Europese kwaliteitswijnen
Weg van Wijn importeert bijzondere wijnen uit zorgvuldig geselecteerde, niet voor de hand liggende streken in Europa en werkt graag samen met wijnboeren die de opbrengst per hectare laag houden, de grond niet uitputten en de juiste druivenrassen voor de bodem selecteren. Met alle wijnhuizen en wijnmakers heeft Weg van Wijn een persoonlijke band. Op https://www.wegvanwijn.nl vindt de wijnliefhebber een veelzijdig assortiment Europese kwaliteitswijnen.

Uitstekende klantenservice
Weg van Wijn onderscheidt zich van andere online wijnwinkels door het aanbod en door de vlekkeloze klantenservice: bestellen kan eenvoudig online, maar ook telefonisch. De wijn wordt snel aan huis of op een zakelijk adres bezorgd, maar kan ook persoonlijk afgehaald worden. Weg van Wijn heeft ook een kwaliteitsgarantie. Als klanten om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over de wijn, wordt deze kostenloos teruggenomen.

= = =

Meer informatie voor de pers:
Weg van Wijn
Rob van der Waals - [email protected]
Henk Put - [email protected]
www.wegvanwijn.nl