Sinds een aantal jaren is Jean-Marie Pfaff bezig met de ontwikkeling van “eigen” wijnen en champagnes. Zoals honderdduizenden Nederlanders reeds hebben kunnen zien in de wekelijks uitgezonden real-life soap, timmert Jean-Marie in België flink aan de weg met zijn wijnen en champagnes. In België zijn deze wijnen een doorslaand succes en zijn er inmiddels al vele tienduizenden flessen over de toonbank gegaan. Vanaf heden zijn deze wijnen en champagnes onder de naam “The Pfaffs” ook verkrijgbaar in Nederland.

Just Wine uit Ermelo heeft de exclusieve importrechten voor Nederland verworven en biedt deze wijnen nu middels verschillende kanalen te koop aan.
De lijn van wijnen bestaat nu uit een rode, prachtige, cabernet sauvignon en een heerlijke frisse witte chardonnay. Binnenkort zal er ook nog een rosé op de markt gebracht worden.
De lijn van champagnes bestaan uit een Brut champagne, een Rosé champagne en een Milléseme. Deze champagnes zijn van een voortreffelijke kwaliteit! Als tegenhanger kunt u binnenkort ook de introductie van een Crémant de Bourgogne verwachten.
Jean-Marie Pfaff zal deze wijnen zelf komen presenteren aan de Nederlandse pers op Vrijdag 6 Juli 2006. Aansluitend op deze persconferentie zal er tevens een signeersessie zijn voor de Nederlandse fans in de wijnspeciaalzaak van Just Wine in Ermelo.
Voorlopig zijn de wijnen en champagnes verkrijgbaar via de website www.pfaffwijnen.nl Hier vind U ook een overzicht van reguliere winkeliers en horecagelegenheden waar de wijn en champagnes verkrijgbaar zijn.
bron:Just Wine