à¢â‚¬à…“Wil jij weten welke wijn bij jouw favoriete gerecht past? Wil je van jouw thuisdiner een groot succes maken? Het antwoord vind je op www.wijnmatcher.nl.

WijnMatcher is een à¢â‚¬à…“zoekrobot die regelmatig websites van geselecteerde wijn-webshops doorzoekt. Op basis van de drinksuggesties die door deze websites worden gedaan, stelt WijnMatcher een wijnprofiel op. Aan de hand van deze wijnprofielen kan WijnMatcher je vertellen welke wijn bijvoorbeeld het beste past bij carpaccio.

Deskundig advies en laagdrempelig
De webshops die opgenomen zijn in de WijnMatcher Index zijn zorgvuldig geselecteerd. De wijnsuggesties die je via WijnMatcher krijgt, zijn dus gebaseerd op het deskundige advies van professionele partijen. WijnMatcher opereert onafhankelijk van deze webshops.

De website van WijnMatcher heeft een eenvoudige intuïtieve interface, waarmee je binnen enkele klikken een overzicht krijgt van de best à¢â‚¬à…“matchende wijnen. Als extra service kun je doorklikken naar de website waar WijnMatcher de wijn voor je gevonden heeft.
WijnMatcher is laagdrempelig en richt zich op een breed publiek. Je hebt geen kennis van wijn nodig. Je hoeft geen ervaren kok te zijn. Je kunt er gewoon een lekker bijpassend wijntje mee zoeken.

Prijzen vergelijken
WijnMatcher is ook reuzehandig bij het vergelijken van prijzen. In à©à©n oogopslag zie je wat de verschillende webshops voor een bepaalde fles wijn rekenen. Het is dan ook een prima podium voor webshops om zich te profileren bij potentiële klanten!

Doordat WijnMatcher zijn inkomsten genereert via affiliate marketing, kunnen wij deze dienst gratis aanbieden. Neem eens een kijkje op de website en hopelijk kunnen we je aangenaam verrassen.

Website: http://www.wijnmatcher.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular