Deurne, Meijel, Stiphout en Weert: In onze naamgeving hebben recent een aantal kleine wijzigingen plaatsgevonden. In dit schrijven informeren wij u graag

Fietsvierdaagse De Peel is vorige week gestart met de geleidelijke invoering van een gemoderniseerde naamgeving en logo. Om meer aan te sluiten bij de moderne schrijfwijze en om de naamsbekendheid van ons meerdaagse fietsevenement te vergroten, vooral bij de jongeren, heeft het algemeen bestuur van de Fietsvierdaagse De Peel besloten over te gaan naar een nieuwe naamgeving, internetadres, e-mailadres en logo.

Met ingang van 15 februari 2010 zal de nieuwe naam van ons evenement geleidelijk worden ingevoerd. Wij hebben voor de naam à¢â‚¬Å“Fiets4Daagse De Peelà¢â‚¬ gekozen omdat deze modern en voor iedereen makkelijk herkenbaar is.

Eà©n centrale vrijwilligersorganisatie en 4 lokale werkgroepen in Deurne, Meijel, Stiphout en Weert zijn alweer sinds september vorig jaar in de weer om ook van de 35e Fiets4Daagse De Peel, die van 27 tot en met 30 juli zal plaatsvinden, een groot succes te maken.

Deze organisatie is voor u bereikbaar onder navolgende vernieuwde naam en NAW gegevens:

Fiets4Daagse De Peel (exacte schrijfwijze met kleine letters, hoofdletters en het cijfer 4),
Postbus 309,
5750 AH Deurne
Tel: 0493-32 03 83

Internet: www.fiets4daagsedepeel.nl
E-mail: [email protected]

Website: Per 1-5-2010 zal onze website geheel vernieuwd zijn en voldoen aan de eisen van deze tijd (inclusief online aanmelden en RSS feed zodat wijzigingen op onze website voor u eenvoudig te volgen zijn).

Afgezien van deze wijzigingen zal er voor u niets veranderen. Wij blijven u met de vertrouwde organisatie en de vele vrijwilligers een hoge kwaliteit en een optimale sfeerbeleving bieden.
EINDE

Over Stichting Fiets4Daagse De Peel
Fietsvierdaagse De Peel is een groots opgezet fietsevenement met startplaatsen in de provincies Noord Brabant en Limburg. De organisatie is in handen van de 'Stichting Fiets4Daagse De Peel''. Aan deze Fiets4Daagse wordt deelgenomen door zo'n 7-10.000 deelnemers, afkomstig uit heel Nederland en die vier dagen lang recreatieve fietstochten maken van naar keuze 30, 45 of 60 kilometer per dag. De 30 km route is bij uitstek geschikt als gezinstocht. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een herinnerings medaille. Startlocaties zijn Deurne, Meijel, Stiphout en Weert. Sinds 1976 organiseert Fietsvierdaagse De Peel haar jaarlijks evenement. Alle fietsroutes zijn steeds met zorg uitgezet en leiden langs allerlei plekken in de Peel, de Maasvallei, de Kempen en zelfs door Belgisch Limburg, afhankelijk van de gekozen startplaats. Dwars door unieke natuurgebieden en Nationaalparken en met allerlei bezienswaardigheden in dorpjes en gehuchten waar het goed toeven is. Alle routes zijn duidelijk beschreven en bewegwijzerd. Naast het fietsen zijn er veel nevenactiviteiten georganiseerd. Elke startplaats biedt vele mogelijkheden om te overnachten in hotels, (boerderij)campings, B&Bs, hotels, bungalowparken etc.