Met de wellness van Aquaprojects beleeft u elke dag, hemelse momenten! Een eigen zwembad, luxe whirlpool, heerlijke sun shower en een heilzame sauna. Misschien zijn dat uw droomwensen?

U wilt heerlijk thuis genieten. Na een drukke werkdag het ontspannen vakantiegevoel beleven. Plezierig baantjes trekken in uw eigen zwembad. Ontspannen in een eigen sauna, whirlpool of stoomcabine. Het liefst met alles erop en eraan. In huis of buitenshuis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw droom wordt bij Aquaprojects werkelijkheid.

Aquafun!
Aantrekkelijke warmte, heilzame stoom, heerlijke geuren en waterplezier: AquaFun! Een zeer aangename temperatuur, wolken vermengd met de ontspannende geur van eucalyptus en een relaxt muziekje op de achtergrond waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten. Welkom, u bevindt zich in een ontspanningsruimte vol wellness.

Uw wellness droom?
Uw droomwens kan excellent worden vervuld. Door de nieuwste technieken van vandaag zijn de mogelijkheden bij Aquaprojects eindeloos. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, verlichting, afmetingen en interieur indeling. Met de optimale technieken en de best passende materialen kan de sfeer gecreëerd worden die u wenst. Uw dromen komen geleidelijk maar zeker tot leven.

Wilt u een eigen sauna, zwembad, whirlpool of sun shower? Aquaprojects biedt u de mogelijkheid om in de beslotenheid van uw eigen huis heerlijke hemelse momenten te beleven. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.aquaprojects.nl