(Persbericht) Sinds 2009 staat Hunterz.nl bekend als de vacaturesite voor professionals in de arbeidsbemiddeling. Vanuit Nederweert werkt een jong en dynamisch team hard aan dit bedrijf.

Na ruim een jaar werkt Hunterz inmiddels met een prachtige klantportefeuille. Zo worden er op Hunterz.nl onder andere intercedenten, recruiters, consultants en managers geworven voor bedrijven zoals: Randstad, Start, Tempo-Team, Manpower, Adecco, Brunel, YER, Vitae, Timing , Payroll select, Tence en nog veel meer!

De mensen bij Hunterz zijn doorgaans een beetje creatiever dan elders, ook in haar acties naar buiten toe.

Samen met DuikReizen.nl heeft Hunterz per 15 december een geweldige actie gelanceerd, Win een frisse duik! De naam van de actie zal duidelijk zijn als u bekend met het logo van Hunterz.nl

Win een frisse duik nemen ze bij Hunterz dan ook vrij letterlijk!

Plaats je cv in de cv-database van Hunterz.nl en win een compleet verzorgde duikvakantie tussen de haaien in Egypte. Deze compleet verzorgde reis voor 2 personen wordt door DuikReizen.nl en Hunterz ter beschikking gesteld. Dat is waar de actie op neerkomt!! De actie loopt tot 15 februari 2011.

Als klap op de vuurpijl, worden er nog een paar schitterende prijzen door enkele klanten van Hunterz ter beschikking gesteldà¢â‚¬¦

Randstad biedt de winnaars een luxe diner aan het strand voor 2 personen
Tence biedt de winnaars een luxe set strandlakens aan
Vitae biedt de winnaar een digitale onderwatercamera aan

Kijk voor de actie op www.hunterz.nl/actie of neem voor meer informatie contact op
met 0495-631306