De grootste Nederlandse veilingsite van hotelarrangementen Hotelkamerveiling.nl heeft een uniek spel gelanceerd: www.vuljehotel.nl. In deze online game kan iedereen zijn eigen virtuele hotel beginnen en proberen zoveel mogelijk hotelkamers te vullen. De doelstelling is natuurlijk om zoveel mogelijk gasten te laten inchecken om zo kans te maken op de hoofdprijs, een hotelarrangement voor jou en je vrienden. Lees meer over de actie op www.vuljehotel.nl.

U speelt voor hotelmanager en bepaalt zelf de kleur, stijl en naam van het hotel. Zo gauw het hotel is aangemaakt gaat het spel van start en kunnen er hotelovernachtingen of arrangementen worden geboekt. Het is dan zaak om zoveel mogelijk gasten in te laten checken in het hotel. Hoe meer gasten er inchecken, hoe mooier het hotel wordt. Zo kunnen de hotels uitgebreid worden met extra verdiepingen, tuinen, zwembaden of een eigen limousine voor de deur.
Iedere week worden de drie beste hotelmanagers en hun gasten beloond met prijzen. Aan het einde van het spel (deadline 30 juni) wordt de hoofdprijs een hotelarrangement met je vrienden uitgereikt.

Een goedkoop hotelarrangement vind je bij Hotelkamerveiling.nl: schrijf je in en bied mee!
Hotelkamerveiling.nl zet zich al meer dan drie jaar in om hotels over de streep te trekken zich aan te sluiten bij het veilingconcept. En met succes, want inmiddels veilen meer dan 200 hotels in binnen- en buitenland dagelijks tussen de 500 en 1000 (last-minute) goedkope hotelarrangementen op de populaire hotelveilingsite.

Zelf meedoen met de veiling is gemakkelijk: inschrijven, een hotel(arrangement) naar keuze uitzoeken en starten met je bieding. Als de veiling is afgelopen ontvangt de winnaar direct een digitale hotelwaardebon, voorzien van unieke codes, waarmee direct online de reservering voor het arrangement of de overnachting gemaakt kan worden.
Kijk op www.hotelkamerveiling.nl.

Meer informatie over de inhoud van dit persbericht is te vinden op www.vuljehotel.nl

U mag de teksten en beelden gebruiken onder voorwaarde van vermelding:
Hotelkamerveiling Vuljehotel.nl www.vuljehotel.nl

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hotelkamerveiling.nl
Jasper Stekelenburg - 031-76 83470