222 Klusseniers in Nederland! Win à©à©n van de exclusieve ballonvaarten!
Maak kans op een van de 30 exclusieve ballonvaarten voor 2 personen in De Klussenier Heteluchtballon. De spelregels zijn heel eenvoudig:

à¢â‚¬¢Wanneer u in de periode t/m 31 juli 2009 werkzaamheden door De Klussenier laat verrichten, telt uw factuurnummer automatisch mee als lotnummer. U maakt automatisch kans op een onvergetelijke ballonvaart voor 2 personen.

à¢â‚¬¢De Klussenier die de werkzaamheden heeft verricht zorgt ervoor dat uw factuurnummer en adresgegevens bij het Servicekantoor in Barneveld aangeleverd worden.

à¢â‚¬¢In de eerste week van augustus worden 30 gelukkigen getrokken die ieder à©à©n ballonvaart voor 2 personen winnen. Zij ontvangen persoonlijk bericht van De Klussenier die het werk uitvoerde.

à¢â‚¬¢In principe vinden de ballonvaarten in De Klussenier Heteluchtballon plaats in de tweede helft van augustus.

à¢â‚¬¢Op www.klussenier.nl vindt u bijzonderheden over ballonvaarten met De Klussenier Heteluchtballon. Kijk voor meer informatie en spelregels op de site.

à¢â‚¬¢Er wordt een datum vastgesteld wanneer de vlucht plaatsvindt. In principe staat de datum dan ook vast en deze kan niet geannuleerd worden.

à¢â‚¬¢Wij behouden ons het recht voor de opstapplaats te bepalen die zoveel mogelijk in uw regio ligt. Dit i.v.m. benodigde vergunningen Rijks Luchtvaart Dienst.

à¢â‚¬¢Winnaars gaan akkoord dat hun deelname gebruikt kan worden voor publicitaire doeleinden.

à¢â‚¬¢De gewonnen prijs is niet inwisselbaar of kan niet in contanten worden uitgekeerd.

Misschien bent u wel de gelukkige die in onze speciale consumentenactie met De Klusseniers Heteluchtballon een onvergetelijke ervaring heeft.

Dus als u nog klussen heeft die zijn blijven liggen , neem dan contact op met de Klussenier Richard Jelierse en maak kans op een van de 30 exclusieve ballonvaarten voor 2 personen in De Klussenier Heteluchtballon.

De Klussenier Richard Jelierse
I.Vorrinkstraat 42
2135 SZ Hoofddorp
Tel: 023-5571860
Mobiel: 06-51026206
Emai: [email protected]
Website: www.richardjelierse.nl
www.richardjelierse.klussenier.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular