(Persbericht) Gerben Broens wint € 50.000,-- en coaching

Almere, 14 december 2010 Het oprichten van restaurant Koning Pannenkoek is de winnende ambitie van de Unique Ambition Challenge. Deze ambitie is ingezonden door Gerben Broens die daarmee ruim 1.600 ambitieuze deelnemers achter zich heeft gelaten. Met behulp van een coach en een bedrag tot € 50.000,-- wordt zijn ambitie gerealiseerd. Deze uiteindelijke winnaar is gekozen door de jury onder leiding van Annemarie van Gaal aan de hand van de presentaties die de top drie vanmiddag om 12 uur heeft gehouden.

Gerben heeft de jury verrast met zijn goed doordachte plan voor dit restaurant. Zowel het productieproces en de marketingpropositie als de doelgroep heeft hij volgens de jury goed in kaart gebracht. Ook vanwege zijn intrinsieke motivatie voor deze uitdaging wist hij de jury ervan te overtuigen dat restaurant Koning Pannenkoek echt gerealiseerd gaat worden.

à¢â‚¬Å“Ik ben dolblij met het winnen van de Ambition Challenge en kan niet wachten om van start te gaan met restaurant Koning Pannenkoek. Ik loop al een tijd met het idee rond om dit restaurant op te richten in Amsterdam vlakbij de Nieuwmarkt, maar dat valt zonder startkapitaal niet mee. Dankzij de Ambition Challenge wordt mijn droom eindelijk werkelijkheidà¢â‚¬, aldus Gerben Broens.

à¢â‚¬Å“Unique wil met deze actie mensen in beweging brengen. Dat doel is met ruim 1.600 inzendingen zeker bereikt. Bijna 200.000 unieke bezoekers hebben in vier weken tijd de site bezocht en zij hebben massaal meegeleefd met deze Challenge. De passie en ambitie van de deelnemers, de spanning van de Challenge en de blijdschap van de winnaar hebben iets magischà¢â‚¬, aldus Astrid Wagemans, manager communicatie bij Unique.

Op www.uniquebeweegtje.nl is meer informatie te lezen over de winnende ambitie. Ook de overige inzendingen zijn op deze site nog terug te vinden. De presentaties zijn gehouden door de top drie. Deze bestond, naast de winnaar, uit:

- Jules Sohier met coaching voor kankerpatiënten
- Allan Vos met kindermusical voor homo-acceptatie

---------
Over Unique
Unique is, door de fusie met Content, de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff, Executive en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl

Unique beweegt je.

Mocht u belangstelling hebben voor een gesprek met Unique en/of de winnaar van de Ambition Challenge. Wij brengen u graag met hen in contact. Ook voor meer informatie kunt u terecht bij:

Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035 - 582 27 30 of 06 - 461 82 796
E-mail: [email protected]