CMM's wedstrijd waarbij je een gratis studiebeurs kon winnen is met veel enthousiasme ontvangen. Na lang wikken en wegen is het de vakkundige jury uiteindelijk toch gelukt een winnaar te kiezen. Een kennismaking met Lisze Siaw, de gelukkig winnares van de gratis studiebeurs voor de opleiding Web Development!

Kun je ons wat meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Lisze Siaw en ik woon in Enschede. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als flash-animator, iets dat ik mijzelf heb aangeleerd. Maar ik wil graag de stap naar interactie maken en de opleiding Web Development kan mij daarbij helpen.

Waarom past de opleiding Web Development bij jou?

Ik heb een grafische achtergrond en ben van daaruit verder gegaan met animatie. Want: een plaatje zegt meer dan duizend woorden, maar een animatie zegt meer dan duizend plaatjes. De basis van HTML en scripts heb ik mijzelf aangeleerd maar ik wil hier verder in gaan, me in deze richting ontwikkelen. Web Development is het laatste stukje kennis dat ik mis om mijn portfolio compleet te maken. Een betere kans dan jullie gratis studiebeurs kon ik me dan ook niet bedenken!

Wat verwacht je van de opleiding?

Veel creativiteit! Ik hoop, samen met mijn mede-studenten, veel leuke ideeën op te doen en kennis uit te wisselen. Met elkaar aan iets  bouwen, dat lijkt mij mooi!

Wat is je eerste indruk van CMM?

Wat een mooie locatie hebben jullie! Het ziet er allemaal goed uit en de mensen komen professioneel over. Mijn eerste indruk is dan ook zeer positief!

Any last words?

Ik wil CMM bedanken voor deze mooie kans! Ik heb er onwijs veel zin in!

 

Uiteraard willen wij Lisze van harte feliciteren met deze mooie prijs en wij hopen dat ze veel plezier zal beleven aan haar opleiding. De overige deelnemers willen wij bedanken voor de mooie, leuke en soms ontroerende motivaties. We hebben alle motivaties met veel plezier gelezen!

 

Winnares Lisze (midden) ontvangt haar studiebeurs uit handen van accountmanager Boy Ligtenberg (rechts) en hoofd opleidingen Harald Schilling (links).

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular