(Persbericht) Rederij Salonboot Den Haag organiseert in de maand december 2010 diverse bijzondere winterse rondvaarten en arrangementen. Zo is het mogelijk aan boord aan boord van de overdekte en verwarmde salonboot te genieten van een Varende Winter High Tea, een Varende Wintervertelling of Lichtjesavond in Delft per schip vanuit Den Haag te bezoeken.

De overdekte en verwarmde salonboot à¢â‚¬Å“De Orientà¢â‚¬ is opgenomen als Varend Monument in het Nationaal Register Varende Monumenten en was hiermee de eerste rondvaartboot in Den Haag met de officiële status Varende Monument. Het schip heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details, zoals art-deco lampen en tramramen. Tijdens de wintermaanden is het schip sfeervol verlicht.

Rondvaart Winter High Tea
Heerlijk ontspannen en genieten van een High Tea tijdens een rondvaart in sfeervolle winterse entourage. In december 2010 organiseert Salonboot Den Haag & Delft rondfvaarten met aan boord een Winter High Tea.

De uitgebreide High Tea bestaat uit gluhwein, warme chocolademelk, diverse soorten thee, een assortie van muffins, brownies scones met jam, mini zoete taartjes en sandwiches met gerookte zalm.

De rondvaart met High Tea-arrangement duurt 1,5 uur en vaart een route in de richting van de oude landhuizen aan de Vliet, waaronder de voormalig buitenplaats van Constantijn Huygens in Voorburg.

Afvaarten van de Varende Winter High Tea vinden plaats op 11, 12, 18 en 19 december 2010 om 15.00 uur vanaf de Wagenbrug / Dunne Bierkade in Den Haag. Plaatsen kunnen vooraf telefonisch of via de internetsite van Salonboot Den Haag & Delft worden gereserveerd. De kosten bedragen 34,95 euro per persoon.

Arrangement Lichtjesavond Delft
Salonboot Den Haag & Delft vaart op dinsdag 14 december 2010 speciaal uit vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in Delft: een feest in de historische binnenstad van Delft.

Om 19.30 uur worden de gasten in Den Haag ontvangen op de verwarmde Salonboot met een warme gluhwein en chocolademelk De Salonboot is geheel in kerstsfeer versierd. Na een vaartocht van ongeveer een uur komt men aan in Delft bij de Oostpoort, waarna op eigen gelegenheid de binnenstad bezocht kan worden. In Delft is er van alles te beleven: kerstmuziek, prachtig verlichte kerken, mooie etalages en sfeervolle kerstverlichting.

Voor dit arrangement op 14 december 2010 zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Afvaart vanaf de Wagenbrug / Dunne Bierkade in Den Haag. Plaatsen kunnen vooraf telefonisch of via de internetsite van Salonboot Den Haag & Delft worden gereserveerd. De kosten bedragen 19,95 euro per persoon.

Rondvaart Wintervertelling
De schemering valt terwijl de Salonboot naar verrassende plekken vaart die alleen vanaf het water te bewonderen zijn. Het winterse landschap en duizenden lichtjes trekken in het donker voorbij terwijl er aan boord geluisterd kan worden naar winterse vertellingen en sfeergedichten door dichter Adrienne Vooijs. De rondvaarten met Wintervertellingen duren 1 uur. Tijdens de rondvaart wordt er warme chocolademelk en gluhwein geschonken.

Afvaarten van de Varende Wintervertelling vinden plaats op 12 en 19 december 2010 om 17.00 uur vanaf de Wagenbrug / Dunne Bierkade in Den Haag. Plaatsen kunnen vooraf telefonisch of via de internetsite van Salonboot Den Haag & Delft worden gereserveerd. De kosten bedragen 12,95 euro per persoon.

Meer informatie en mogelijkheid tot reservering via http://www.salonbootdenhaag.nl