Woekerrentes banken blokkeren herstel.

Lekkerkerk,21 april 2009. De grote banken "de veroorzakers van de huidige recessie" weigeren tot op heden hun verantwoordelijkheid te nemen. Door het berekenen van een veel te hoge rente wordt het economisch herstel geblokkeerd.

Het elkaar de put inpraten neemt gelukkig af constateert Europeancompanymarket. Het aantal bezoekers van de site
E-cm.eu neemt duidelijk toe. Vanuit heel Europa is belangstelling tot het starten van een onderneming of voor overname.
Europeancompanymarket timmert sinds enige maanden aan de weg om een stroom van ondernemers opgang te krijgen en op die manier een herstel van de economie te bewerkstelligen.

Banken blokkeren de initiatieven door het berekenen van woekerrentes op financieringen en hypotheken. Waar tot een jaar geleden geld werd gedumpt in bodemloze putten, is nu het woord zekerheid verheven tot het allerhoogste. Elk risico wordt uitgebannen en dan nog rentes vragen die 5 tot 10% liggen bovenop de door de europesebank aan hen verstrekte 1,25%. Misschien nog net geen diefstal maar wel een woekkerrente.

De wil tot ondernemen is er nog steeds, de mogelijkheden zijn er ook nog steeds. Wellicht moeten we inventiever zijn en onze grenzen letterelijk verleggen. Banken blokkeren echter de mogelijkheden door hun onmogelijke eisen bij financiering.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular