Als je het moeilijk vindt om iets aparts te vinden waarmee je voor de dag kunt komen ga dan snel naar de website Decovista.nl en kijk of jij à³à³k zo hebberig wordt.

Prachtige glaskunst, variërend van zeer betaalbare, stijlvolle wandklokken tot unieke tafellampen van ontwerpster Elena. Ook liefhebbers van prachtige metalen wandsculpturen kunnen smullen van de ontwerpen van Artisan House. Het gaat om hoogwaardige metalen kunstobjecten in 3D met het signatuur C. Jerà© en genummerd echtheidscertificaat. Door de lichtreflectie en schaduwwerking was je woonkamer nog nooit zo mooi!

Daarnaast is er heel veel keus uit sculpturen van Toms Drag. Dit zijn komische handbeschilderde en handafgewerkte objecten, maar ook meubels en spiegels, van designer Thomas Hoffmann. Zijn ontwerpen zullen bij de meesten een glimlach opwekken vanwege het gedurfde design met zijn hilarische details. Met deze eye catchers geef je het interieur niet alleen kleur en fleur, maar toon je ook lef door het uitdragen van je humoristische kijk op het leven.

NIEUW zijn de exclusieve uitgaanstasjes van ontwerpster Mary Frances. Haar ontwerpen zijn zà³ uniek en bijzonder, dat veel Amerikaanse celebrities er graag mee pronken. Er zijn zelfs verzamelaars van deze rijk versierde tassen. Wat dacht je van de gitaartas die in drie uitvoeringen verkrijgbaar is, een handige bomber polstas, die grappige rode aardbei tas, de schitterende uilen tas met zijn vele pailletten, of een tasje in de vorm van een hart? De tassen zijn alle even spraakmakend en deze kunststukjes van hoge kwaliteit worden geleverd met genummerd echtheidscertificaat en beschermtas. Elke model wordt met de hand gemaakt dus je hebt zeker iets unieks. Wees erop voorbereid verliefd te worden op de tassen van Mary Frances!

Kijk in december naar de Geschenkideeën met 10% feestkorting! Decovista.nl is een semi-webwinkel, dus kom je er in online niet uit, bel dan even voor een bezoek of voor meer informatie.

Laten versturen in cadeauverpakking kan trouwens à³à³k.

Website: http://www.decovista.nl/nl/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular