WoonVeilig en GUIDION zijn een samenwerking aangegaan om huisbeveiliging bereikbaar te maken voor iedereen. GUIDION-experts leveren en installeren het WoonVeilig Alarmsysteem bij klanten en geven deskundig advies over huisbeveiliging.

WoonVeilig is het eerste alarmsysteem in Nederland dat woningen beveiligt tegen inbraak-, brand- en waterschade waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van internettechnologie. Door het gebruik van Internet en doordat WoonVeilig volledig geautomatiseerd werkt, is het zo'n 60% goedkoper dan andere systemen. WoonVeilig werkt in combinatie met alle Internet serviceproviders van heel Nederland.

GUIDION, een servicebedrijf in de internetwereld, is een officiële samenwerkingspartner van WoonVeilig geworden. Een logische keuze: het WoonVeilig alarmsysteem is een op internet gebaseerd systeem en GUIDION levert professionele computerservicediensten in heel Nederland.

Wat betekent deze samenwerking voor (nieuwe) klanten van WoonVeilig?
- Nieuwe klanten kunnen advies inwinnen en de WoonVeilig-producten bestellen via de aangesloten GUIDION-experts.
- WoonVeilig wordt als doe-het-zelf alarmsysteem aangeboden, maar voor wie het toch niet zelf wil of kan installeren, installeert GUIDION het basisalarmsysteem in heel Nederland binnen drie dagen voor vast tarief.
- GUIDION rekent geen voorrijkosten en de installateur komt precies op tijd bij de klant thuis of op kantoor.

WoonVeilig verzorgt workshops en trainingen voor de aangesloten experts van GUIDION. Een speciale dealerwebsite is beschikbaar ter ondersteuning van het bestel- en installatieproces.

Over GUIDION
GUIDION is met meer dan 150 aangesloten ondernemers en meer dan 200 GUIDION gecertificeerde experts het grootste landelijke netwerk van lokale computerexperts. GUIDION werkt samen met o.a. XS4ALL, UPC, Online, Mediamarkt, BCC, Apple en Microsoft.

Over WoonVeilig
WoonVeilig is vanaf 1 september 2008 als eerste in Nederland gestart met het aanbieden van volledig op internet gebaseerde huisbeveiliging voor consumenten. WoonVeilig heeft als doel om betrouwbare en vooral gebruikersvriendelijke beveiliging bereikbaar te maken voor iedereen. WoonVeilig heeft hiervoor in oktober van het blad Computer Idee de hoogste testscore gekregen met het predicaat Aanrader. In November is WoonVeilig tevens aanbevolen in het VARA consumentenprogramma Kassa. Op de website www.woonveilig.nl staat de volledige informatie over WoonVeilig.