WoonVeilig is door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards genomineerd voor de publieksprijs ´Beste Webwinkel 2010‘˜. WoonVeilig is het eerste beveiligingsbedrijf dat voor deze award is genomineerd.

De Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, dà© branchevereniging voor webwinkels in Nederland. Woonveilig is genomineerd in de categorie Consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur. Via de webwinkel biedt Woonveilig haar beveiligingsdiensten transparant en laagdrempelig aan. Marcel Annaka, Commercieel Directeur van Woonveilig: à¢â‚¬Å“Wij zijn enorm trots op deze nominatie. Onze webwinkel is voor ons essentieel. We zien dit als een bevestiging dat we met onze online strategie de goede weg zijn ingeslagen.à¢â‚¬ Via www.thuiswinkelawards.nl kunnen internetbezoekers Woonveilig uitverkiezen als Beste Webwinkel.

WoonVeilig is marktleider in Nederland voor huisbeveiliging via internet. Het gebruik van internet biedt kostenvoordelen en maakt het alarmsysteem gebruikersvriendelijk. WoonVeilig is sinds 2008 op de markt. Kijk voor meer informatie over Woonveilig op www.woonveilig.nl.