Diverse bewoners van de straat Viswater te Houten baalden van de dagelijkse ergernissen van kalkaanslag in hun net nieuw gebouwde woningen in de vinex wijk De Hoon te Houten (Utrecht)

In gezamenlijk overleg werd geïnformeerd bij diverse aanbieders wat de oplossing zou zijn voor het kei harde water probleem, al snel waren de bewoners er van overtuigd dat er maar à¨à¨n oplossing is en dat was een waterontharder aanschaffen en centraal te plaatsen in de woning zodat alle water binnen de woning kalkvrij zou worden.

Via internet zijn diverse aanbieders benaderd en de à¨à¨n nog met een sterker verhaal dan de andere, prachtige beloftes en onvoorstelbare garantie termijnen, waterontharders zonder stroom of met de modernste computers uitgerust. Blokken zout en korrels zout en zouttabletten de à¨à¨n nog zuiniger dan de andere.

Het is niet alleen de prijs of het model maar bovenal de combinatie van kwaliteit, ervaring en vertrouwen van een bedrijf waar je een waterontharder aanschaft aldus een van de bewoners in Houten, Je drink het water ook !! dus de apparatuur moet betrouwbaar zijn maar het moet ook door een vertrouwd bedrijf jaarlijkse worden onderhouden, tevens willen we zekerheid hebben over een goed werkend toestel die elke dag per jaar zachtwater verstrekt.

De bewoners hebben gekozen voor de Aquasoft waterontharder, Een waterontharder van de fabrikant General Electric, voorzien van moderne computerbesturing, het apparaat is compact en geschikt voor 2 tot 6 personen. De Aquasoft Waterontharder is gewoonweg kwaliteit en scoort op al onze eisen (projectprijs-kwaliteit-garanties ) de hoogste punten.

Aquasoft Watersystems is een bedrijf die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het plaatsen van meer dan 6000 waterontharders in Nederland, van Horeca tot gezinswoningen, iedereen die last van kalkaanslag heeft kan bij Aquasoft terecht.

Aquasoft is reed begonnen met het monteren van de eerste 10 project - installaties in de wijk de Hoon.