(Persbericht) Wordt het niet eens tijd om te relaxen is de slogan van JanPer Interior in Sliedrecht.

JanPer Interior bestaat nu precies 1 jaar.
Niet bepaald de tijd om een nieuwe zaak te openen,laat staan in de toch al moeilijke meubelbranch. Maar de eigenaren noemen het zelf het "anticyclisch investeren" wat ze doen.
We weten dat het niet de beste tijden zijn, maar je gezonde verstand gebruiken, en het werkelijke onscheid weten te bieden tov de, over het algemeen vast geroeste meubelzaken, daardoor gaan wij het reden. Aldus de eigenaar.

Inderdaad want hoe ziet de consument de meubelbranch nu eigenlijk? Foute verkopers in te mooie pakken, te grote horloges en dan ook nog eens geen kennis van zaken hebben. Bij JanPer interior weten ze precies waar ze het over hebben, en wordt de klant centraal gesteld. Er wordt geluisterd naar de klant en er is oprechte interesse.

JanPer heeft zich sinds kort gespecialiseerd in fauteuils en relaxfauteuils. Zo kun je er terecht voor het traditionele model maar vind je er ook de moderne modellen. Van handmatig te verstellen tot aan volledig instelbaar doormiddel van soms wel 5 motoren!

Het is werkelijk de moeite waard om eens te komen proefzitten bij JanPer Interior in Sliedrecht, en het zelf te ervaren.

Want 2011 wordt voor u toch de tijd om te gaan relaxen!

www.janper.nl