Worgg start sociaal zakelijk netwerk online. De Nederlandse website Worgg.nl heeft dat sociaal zakelijk netwerk gelanceerd, bedoeld als gemakkelijk netwerkmiddel voor zakelijke contacten

Worgg creëert daarmee een grote online omgeving waarin het volledige bedrijfsleven in Nederland online terecht kan. In het huidige online bedrijvsleven is doorzichtigheid steeds belangrijker, en Worgg probeert daar op in te springen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een persoonlijk profiel aanmaken, en daarin contactpersonen zoeken en toevoegen, een weblog bijhouden, bestanden delen, en terugkoppeling krijgen op concepten en projecten. Het doel van de site is het vereenvoudigen van online netwerken, doordat andere zakelijke gebruikers met dezelfde werkzaamheden en interesses makkelijk te vinden zijn.

Worgg richt zich in eerste instantie alleen op Nederland, waarin zakelijke gebruikers uit alle branches en functiegroepen welkom zijn.
“Het is een sociale omgeving, maar alleen bedoeld voor zakelijke contacten. Gebruikers kunnen zich aanmelden onder een eigen naam of bedrijfsnaam. Vooral de eenvoudige bediening van de site moet ervoor zorgen dat de drempel laag blijft, het moet de puur zakelijke versie van Hyves gaan worden”, aldus de oprichters van Worgg.

bron:WORGG