(Persbericht) Roosendaal/ Den Haag 1 maart 2011.

BOMI en Orange Dolphins hebben de handen ineen geslagen en een interactieve stimuleringsworkshop ontwikkeld speciaal voor MKB bedrijven en organisaties. Ondernemers, directies en managers die snel willen ontdekken hoe je met succes omgaat met internet, website, sociale media en netwerken. Hoe met internet media meer omzet gegenereerd kan worden, of meer en loyalere klanten te bereiken zijn. Deelnemers ontdekken door de workshop waar hun kansen liggen en hoe bedreigingen door een goede strategie vooraf kunnen worden voorkomen. Hoe je vandaag de dag in beeld komt en blijft op internet.

BOMI en Orange Dolphins kiezen, anders dan vele andere aanbieders van cursussen over sociale media als Twitter en LinkedIn, voor een bredere, meer strategisch benadering en aanpak van het fenomeen internet en sociale media. Binnen amper 3 uur krijgen deelnemers kennis en ervaring mee van jaren. Kennis en ervaring, waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Een website alleen voldoet niet meer. Er is meer dan dat. De vraag is hoe om te gaan met de talloze mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft. Moet je er gewoon mee beginnen of is het beter zaken planmatig aan te pakken. Wat werkt, wat zeker niet?
Internet, website, sociale media en netwerken veranderen de manier waarop we communiceren en zaken doen meer en sneller dan ooit. Er zijn kansen, maar ook bedreigingen. Bestaande waardeketens vallen om en worden vervangen door nieuwe ketens en businessmodellen. Het gebruik van ´nieuwe‘˜ internetmedia is daar mede debet aan. Bewust worden van die veranderingen en pro actief handelen is het devies van deze workshop.

Meedoen aan de stimuleringsworkshop ´Beter Ondernemen via internet, website, sociale media en netwerken‘˜ is op 18 en 25 maart en 1 april mogelijk in Roosendaal (NB) bij Brasserie Golfbaan De Stok.
In verband met het intensieve en interactieve karakter is deelname aan de workshop beperkt tot maximaal 10 personen per workshop.
De workshop bestaat uit twee sessies van ieder anderhalf uur.
Meer informatie en aanmelden: http://bit.ly/fKcYTi
Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met

-Beter Ondernemen Met Internet (BOMI)
Mobiel: 06.22.525.811 Frans Hendrikx of

-Orange Dolphins, Floris ten Kate
LinkedIn profieloptimalisatie 06. 53.60.24.24
e-mail: [email protected]