Workshop: Hoe sociaal is uw intranet?
Wat maakt een intranet nu echt succesvol? Op 17 februari 2010 organiseert Silverside een workshop met als thema: Hoe sociaal is uw intranet? Tijdens deze bijeenkomst zullen wij onze visie van een succesvol intranet presenteren. U kunt zich vanaf nu inschrijven!

Wat maakt een intranet nu echt succesvol? Hoe komen er erachter wat de succesfactoren zijn en hoe managen we dit allemaal? Zijn vragen waar projectleiders van intranet projecten vaak mee te maken krijgen. In de praktijk zien we dat de belangrijke beslissingen worden overgelaten aan de verkeerde "stakeholders". het gevolg is een slechte acceptatie van de eindgebruikers en daarmee vaan een mislukt project.

Vanuit het management optiek is vaak een procedureel intranet gewenst en dit is in het geheel niet in het belang van de individuele medewerker. De focus ligt vaak op een content gedreven intranet met lange lijstjes en shortlinks. Het intranet wordt hiermee vaak gebombardeerd tot een vergaarbak van links en documenten. De gebruiker zal inwendig protesteren en het management zal blijven "pushen", met als gevolg dat uiteindelijk beiden partijen ongelukkig zijn.

De individuele werknemers verlangen al jaren naar een leuker, uitdagender, simpeler en actueler samenwerkingsplatform. Wiki's, blogs en andere social networkingtools maken kennis delen binnen uw organisatie beter mogelijk. Bovendien wordt hierbij niet het proces centraal gesteld maar de mens en zijn behoeftes.

Om u verder te informeren willen wij u dan ook uitnodigen voor de workshop "Hoe sociaal is uw intranet?". Deze workshop is volledig kosteloos.

Datum: Woensdag 17 februari 2010
Tijdstip: 13:00 uur
Locatie: Gouda

Agenda:
13:00 uur: Welkom door Silverside
13:30 uur: Wat is een social intranet?
14:00 uur: 10 tips voor een succesvol intranet
14:30 uur: Pauze
14:45 uur: Het bespreken van twee praktijkcases
15:15 uur: Demonstreren van social tools voor het intranet
15:45 uur: Hapje en een drankje

Schrijf u nu in via deze link

http://www.silverside.nl/wps/wcm/connect/Silverside%20Live/silverside/navhome/bb+workshop+social+intranet

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular