(Persbericht) De leukste taartenbakker van Nederland

Workshop Taarten van Abel bij Miele

Miele Nederland biedt in november workshops aan met de leukste taartenbakker van Nederland: Abel. Echte taartenfans vanaf 6 jaar kunnen deze workshop bijwonen in het Miele Inspirience Centre te Vianen om van Abel à©n de koks van Miele allerlei trucs te leren om een taart mooi te versieren.

Workshop Taarten van Abel
Op zaterdag 12 en 19 november 2011 wordt in het Miele Inspirience Centre te Vianen de workshop Taarten van Abel gegeven. De deelnemers aan deze workshop leren van de leukste taartenbakker van Nederland, Abel, à©n de koks van Miele allerlei trucs om een taart mooi te versieren. Dat kan met van alles. Van fondant, koekjes, snoepjes, toffees tot dropveters. Om de dag nooit meer te vergeten worden er tijdens de workshop foto's gemaakt die de deelnemers na afloop direct mee naar huis mogen nemen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen de workshop bijwonen en mogen daarbij twee ouders meenemen. De kosten per workshop bedragen € 49,50 (incl. twee ouders).

Wie is Abel?
Abel is de bekendste taartenbakker van Nederland. In een gezellige bakkerij aan de rand van Amsterdam ontvangt hij kinderen om samen met hen een taart te bakken en naar hun bijzondere verhaal te luisteren. In het verlengde hiervan heeft Miele aan Abel gevraagd een speciale workshop voor echte taartenfans vanaf 6 jaar in het Miele Inspirience Centre te organiseren.

Meer informatie over de workshop Taarten van Abel of over het inschrijven is te vinden op www.miele.nl. Inschrijven kan ook via de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347)37 88 88.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: (0347) 37 85 41
E-mail: [email protected]