(Persbericht) Persbericht workT.nl

Nijmegen, 1 december 2010

workT.nl is een initiatief van mySocialNetwork. workT toont op à©à©n overzichtelijke plek alle vacatures die werkgevers via Twitter versturen. workT is hiermee de grootste aanbieder van Twitter vacatures in Nederland en biedt een online platform waar werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen.
workT werd tijdens de carrià¨rebeurs op 12 november 2010 gelanceerd. Twee weken na de start heeft workT al meer dan 30.000 berichten verzameld en toont de site tweets van 350 aanbieders. Daarnaast zijn er op workT tientallen video‘˜s en nieuwsartikelen, gerelateerd aan de arbeidsmarkt, beschikbaar. Het team achter workT is voortdurend bezig de site te verbeteren en nieuwe functies op de site toe te voegen.

Voor werkzoekenden

Een van de problemen waar werkzoekenden tegen aanlopen is het grote aanbod aan vacature sites. Op dit moment moet men zich op tal van sites inschrijven, profielen maken, CV‘˜s uploaden, inschrijven op email nieuwsbrieven à©n bedrijven volgen via Twitter aangezien steeds meer vacatures via Twitter verspreid worden. - workT lost dit probleem voor werkzoekenden op -

Op workT worden vacatures en relevant nieuws over de arbeidsmarkt verzameld van een groot aantal bedrijven in Nederland en België. workT verzamelt berichten van honderden aanbieders van vacatures, plaatst ze in categorieën en maakt de vacatures via een heldere en eenvoudige interface beschikbaar voor bezoekers. Hierdoor is het zeer eenvoudig om relevante vacatures te vinden, er op te reageren of door te sturen naar vrienden. Daarnaast heeft workT een dagelijkse nieuwsbrief met een groot aantal vacatures die op de site verschenen.

Voor opdrachtgevers

Voor werkgevers is workT hà©t online platform om eenvoudig met werkzoekenden in contact te komen en zelf zonder enige inspanning vacatures aan te bieden. De tarieven voor adverteren op workT zijn ongekend in de Nederlandse recruitingmarkt. Zo zijn er zelfs een aantal gratis mogelijkheden om te adverteren. Men kan tweets met vacatures of nieuws op laten nemen op de site en zonder kosten artikelen, video‘˜s en evenementen aanleveren voor publicatie op workT. Daarnaast is er een ruim aanbod aan betaalde advertentiemogelijkheden om het bedrijf extra onder de aandacht van werkzoekend Nederland te brengen.

Met workT is werk zoeken of een geschikte sollicitant vinden, nooit meer ‘˜a hell of a job‘˜.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

mySocialNetwork.nl is actief in het opzetten van online communities zoals Twipper.nl, PartijPolitiekNieuws.nl en PolitiekenTwitter.nl. Hierbij zijn ´lokaal‘˜, ´nieuws‘˜, ´gratis‘˜, ´laagdrempeligheid‘˜ en ´gebruikers- en overheidsparticipatie‘˜ de belangrijkste steekwoorden. mySocialNetwork.nl is een kleine maar zeer gedreven groep mensen met jarenlange ervaring op het gebied van internet, intranet en online communities in kleine, middelgrote en internationale concerns.

Voor meer informatie over workT.nl neemt u contact op met:

Website: workT.nl
Email: [email protected]
Twitter: @workTwerkt