(Persbericht) Almere, 21 februari 2011 Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft Wouter Wolkers (34) aangesteld als System Engineer. Wouter is momenteel gedetacheerd als systeem- en netwerkbeheerder bij Arizona Chemical. Als specialist op het gebied van IT-infrastructuur is hij binnen deze organisatie eindverantwoordelijk voor de gehele infrastructuur en het netwerkbeheer voor alle Europese vestigingen. Daarnaast heeft Wouter de dagelijkse leiding over de IT-afdeling.

Wouter heeft al meer dan 13 jaar ervaring binnen de IT. Voor zijn start bij neomax werkte hij tweeëneenhalf jaar bij Boekel De Nerà©e als system & application administrator. Hij was binnen dit kantoor onder andere verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk en de systemen. Hieronder vielen 350 werkplekken en 130 servers op twee locaties. Tevens heeft hij bijgedragen aan de migratie van de storage- en virtualisatie-omgeving, van analoge telefonie naar VoIP en de uitrol van een nieuw kantoor in Londen. Daarvoor was hij drie jaar werkzaam als senior system & network administrator bij Mirabeau.

Wouter: à¢â‚¬Å“Ik heb bewust voor neomax gekozen. Ik kreeg een positief gevoel bij de bedrijfscultuur en de toekomstvisie van het bedrijf. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om regelmatig op een nieuw project te starten. Zo kan ik me in korte tijd breder ontwikkelen in verschillende systemen. Bij Boekel De Nerà©e heb ik me al beziggehouden met virtualisatie, dit is een vakgebied waarin ik me graag verder wil verdiepen. Ik ben al VMware VCP gecertificeerd en via neomax krijg ik de mogelijkheid nu ook de benodigde Microsoft certificeringen te behalen. Zij bieden mij de mogelijkheid hierin verder te ontwikkelen en hebben ook de functies waarin ik mijn theoretische kennis straks in de praktijk kan brengen.à¢â‚¬

Stephan Bosman, directeur van neomax, over Wouter: à¢â‚¬Å“Wij zijn blij dat Wouter voor neomax heeft gekozen. We zoeken dagelijks naar de beste IT-professionals. Wouter viel op omdat hij naast de benodigde IT-deskundigheid en ambitie ook beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit is een punt wat bij ons erg zwaar weegt in de selectieprocedure en past bij ons motto: first people, then systems.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een foto op hoge resolutie van Wouter Wolkers.

Over neomax
Neomax, is een Nederlandse IT-detacheerder op beheer, support en infrastructuur gebied. Dit familiebedrijf heeft een ruime diversiteit aan gekwalificeerde IT-professionals op dit gebied in dienst. De meer dan 100 medewerkers, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring, ondersteunen dagelijks het succes van klanten. Neomax biedt bedrijven een snelle en betrouwbare invulling van vacatures en medewerkers die passen binnen de organisatie en snel productief zijn. Neomax kiest voor kwaliteit, groei en expertise waarbij de klant en IT-professionals centraal staan. Het bedrijf focust hiervoor sterk op de opleiding en ontwikkeling van medewerkers in specifieke branches. De cloud sourcing divisie van neomax ontzorgt bedrijven door het technisch beheer en de monitoring van bedrijfskritische applicaties uit handen te nemen. Naast het outsourcen van de gehele IT-omgeving, kunnen organisaties er ook voor kiezen om hun omgeving gedeeltelijk bij neomax onder te brengen. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere en Arnhem. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730