Businesspost West-Brabant laat zich online zien

Om een goede digitale positie te verkrijgen voor de afdeling Businesspost van WVS-groep wordt er vandaag een nieuwe website gelanceerd: www.businesspostwestbrabant.nl.

Zelfstandig

Als onderdeel van een landelijke Businesspost organisatie, bestaande uit een 40-tal samenwerkende bedrijven die de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoeren, wordt er vanuit Roosendaal al jaren hard gewerkt om de eigen regionale klanten optimaal te bedienen. Dit kan op het gebied van dagelijkse post, mailings, sealen, koeriersdiensten etc. De nieuwe website voldoet aan de behoefte om zelfstandig de (internet)markt op te gaan. Het biedt Businesspost nog meer mogelijkheden om zich online te onderscheiden en aan nieuwe bedrijven te laten zien wat de voordelen zijn van het werken met een concurrerend postbedrijf.

Mogelijkheden

Er wordt ingezet op o.a. goede vindbaarheid via zoekmachines en actieve promotie van de afzonderlijke producten en diensten van Businesspost. Ook de koppeling met social media is technisch een stuk makkelijker geworden. Zo zal er gebruik gemaakt worden van twitter om doelgroepen direct te bereiken en op een relatief goedkope manier de vakbekwaamheid van Businesspost West-Brabant te laten zien. www.businesspostwestbrabant.nl