Ruim aanbod exclusieve merken, 100% puur, 100% luxe

Besopure.nl, de nieuwe frisse webshop die natuurlijke haar- huidverzorging, make-up en meer aanbiedt is online! Besopure.nl biedt luxe, gerenommeerde natuurlijke merken zoals Sophyto, Suki, Evolve, A‘˜kin & Less is More en ook de echte cultmerken op het gebied van de ´groene‘˜ verzorging, zoals Nostalgia en Figs & Rouge. Merken die in het buitenland allang bestsellers zijn, maar nog niet in Nederland verkrijgbaar waren.

Besopure.nl is opgezet door de 2 zusjes Nicky & Kim, die zelf jarenlang natuurlijke verzorgingsproducten uit het buitenland bestelden. De hoge verzend- en douanekosten helemaal zat besloten ze zelf de producten naar Nederland te halen. Zo ontstond be so pure. een selectie van favoriete merken uit Engeland, de Verenigde Staten, Oostenrijk, Duitsland en zelfs Australië worden online aangeboden op www.besopure.nl.

Niet alleen maar commercieel, besopure.nl draagt jaarlijks 1% van haar winst af aan ´1% for the planet‘˜ de organisatie die verschillende non-profit organisaties ondersteunt die zich inzetten voor het milieu.

be so pure. spant zich in om klimaatneutraal te zijn. Helemaal in de stijl van de website en haar producten, compenseert besopure.nl het importeren van al haar beauty must-haves via vliegtuig, schip of vrachtwagen bij Clear UK.