Op dit nieuwe reisportaal vindt u een schat aan informatie over de populairste vakantiebestemming van Nederlanders: Duitsland. Vakantietips worden gecombineerd met beschrijvingen van alle bekende en minder bekende gebieden, van de Noord- en Oostzeekust tot aan de Beierse Alpen. Er worden arrangementen aangeboden van gerenommeerde Nederlandse touroperators, maar ook van Duitse organisaties en hotels. En dat laatste is nieuw!

Inspiratie opdoen
De basis van de website bestaat uit meer dan 150 informatieve teksten over de verschillende regio´s en steden, aangevuld met korte beschrijvingen van burchten en kastelen, kerken en kloosters, musea enzovoort. Ook de bekendste thematische routes ontbreken niet, evenals geliefde fiets- en wandelroutes. Ver weg à©n dichtbij! Door de talrijke foto´s komt u beslist in vakantiestemming. Natuurlijk kunt u zoeken naar Eifel en Moezel, maar wie gewoon eens wat anders wil, kijkt onder ´het westen‘˜ en laat zich inspireren door namen van onbekendere gebieden, zoals het Naheland of de Rhà¶n. Met het handige keuzemenu vindt u een vakantie die bij u past.

Verrassend anders
Een weekendje naar een wijngoed in Rheinhessen, met een hele groep roeien op een Vikingschip in Mà¼lheim an der Ruhr, of shoppen op de beroemde Kචin Dà¼sseldorf met je eigen ´personal shopper‘˜? Op duitsland-reisgids.nl vindt u talrijke originele vakantie-ideeën die u in standaardgidsen niet tegen zult komen. En er komen wekelijks nieuwe vakantietips bij.

Stel uw persoonlijke reisgids samen
De naam www.duitsland-reisgids.nl is niet voor niets gekozen. Alle teksten en informatieblokjes kunt u in uw eigen reisgids verzamelen door op het desbetreffende symbool te klikken: zo kunt u alle informatie die voor uw vakantieplanning van belang is in à©à©n document bewaren en uitprinten. Heel handig voor onderweg!

Filosofie
Het idee voor dit reisportaal over Duitsland is van Liesbeth Klerken, eigenaar van het communicatiebureau NLConnection Travel Marketing & Communication. Zij zocht tevergeefs naar flexibele mogelijkheden om arrangementen van haar Duitse klanten via internet op de Nederlandse markt te brengen. Met deze site hoopt zij vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen.

Contactpersoon voor de pers:
NLConnection, Travel Marketing & Communication, Liesbeth Klerken, 0049 421 2208128
[email protected]