Vandaag lanceert OGZ, organisatiebureau gespecialiseerd in het creëren, initiëren en realiseren van beurzen en concepten de vernieuwde website van de Onderwijsbeurs Zuid-Nederland. De vormgeving van www.onderwijsbeurszuidnederland.nl is verfrissend en dynamisch en de heldere navigatie nodigt bezoekers uit tot verkenning.

"De nieuwe website vormt hà©t begin van de vernieuwing van onze complete onderwijs portfolio. Synchroon aan de lancering van www.onderwijsbeurszuidnederland.nl wordt verder gebouwd aan de invulling van www.studeren.in, www.onderwijsbeurzen.nl en de regionale beroepskeuze beurzen." Aldus Saskia Holterman (Partner OGZ). "De nieuwe website zal binnenkort niet alleen uitgebreide informatie over de Onderwijsbeurs Zuid-Nederland bieden. Maar juist voor bezoekers een zinvolle en leuke informatiebron zijn voor het maken van een goede beroeps- en of opleidingskeuze middels uitgebreide informatie over opleidingen en instellingen"

De zesde editie van de Onderwijsbeurs Zuid-Nederland vindt plaats op 1 & 2 oktober in het Beursgebouw Eindhoven. Met ruim 20.000 bezoekers in twee dagen is de beurs het grootste studiekeuze evenement van Nederland en de enige beurs waar leerlingen terecht kunnen voor informatie over de gehele beroepskolom: MBO, HBO, WO en studies in het buitenland.

-----------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Organisatie Groep Zuid bv (OGZ)
Saskia Holterman
Tel: +31 (0)40 297 94 94
Fax:+31 (0)40 297 94 95
E-mail: [email protected]