XARIS Retail Connect® oftewel XRC® is een dienstverlenende afdeling van XARIS ICT & Telecom. XARIS bestaat sinds 1988. XARIS staat in het Grieks voor “helpende hand” en dat is nu ook precies wat wij en onze partners u bieden.

 

XRC® medewerkers hebben een “passie” voor communicatie. Wij adviseren, leveren, installeren en onderhouden alle mogelijke communicatie middelen voor de retailer. Van ICT- tot communicatie vraagstukken. Internetten, vast- mobiel bellen, pinnen, camera bewaking, beveiliging, muziekdiensten, narrowcasting, bekabeling……kortom ontzorgen van uw winkel.

 

XRC® heeft diverse locaties in Nederland en België van waaruit wij onze klanten bedienen. Het hoofdkantoor staat in Wognum. Gemiddeld zijn er 90 medewerkers op kantoor en bij de klant actief.

 

Ketens voor wie wij actief zijn zijn o.a. Intersport, Coach, Run2day, Mac Young, Piet Lap, The Read shop, Shoe Outlet, Rituals, Live Style, Van Toor Fashion, maar ook voor klanten met één of twee locaties zoals Cramers Van Asten, Nummer 16 en zoveel meer.

 

Uit handen van de directeur van XRC®, de heer Dave Spijker, kregen de afgelopen weken een aantal strategische partners een door Ruud Van Nistelrooy persoonlijk gesigneerd voetbalshirt van Real Madrid overhandigt als symbool van de “Sportieve” samenwerking op “Topniveau”.

 

Onze partners, ACA Retail BV, Unisoft Total Services BV en Intelectric BV waren zeer welkom verrast met ons gebaar, maar het is voor ons een blijk van waardering voor de diensten en inzet die ze samen met ons leveren. De ICT markt is een woelige markt waarin je sportief moet blijven om op topniveau mee te kunnen komen en mee te kunnen blijven komen.

 

Ruud Van Nistelrooy, de persoonlijk relatie van de heer Spijker, draagt graag bij aan dit succes, want hij weet als geen ander wat er voor nodig is om op topniveau te moeten blijven presteren.

Voor meer informatie over de retaildiensten van XRC® kunt u bellen naar 088 -229 0499 of kijk voor onze diensten op: www.xrc.nl