(Persbericht) Hilversum, 5 juli 2011 Xebia, specialist op het gebied van Agile, Java development en enterprise architectuur, is als eerste Nederlandse consulting organisatie door Amazon geselecteerd als Amazon Webservices Solution (AWS) Provider. AWS biedt organisaties een platform voor IT-infrastructuur in de Cloud. Door het toetreden tot de selecte groep van AWS Providers kan Xebia nu direct een Cloud-infrastructuur voor haar klanten inrichten. De veranderlijke aard van Agile vraagt immers om een flexibele infrastructuur.

Door de diepgaande kennis van het Amazon-platform te bundelen met de kennis van Xebia op het gebied van Oracle, Red Hat en IBM producten wordt een infrastructuur ingericht die voldoet aan de voorwaarden om alles uit de Agile-methode te kunnen halen en die aansluit bij de volwassenheid van moderne organisaties.

Guido Schoonheim, Business Unit Manager IT Architects van Xebia: à¢â‚¬Å“Als leverancier zijn wij altijd op zoek naar een competitief voordeel voor onze klanten. Wij automatiseren de volledige uitrol van de infrastructuur en maken nu met Amazon ook de beschikbare capaciteit flexibel. Door dit partnership kunnen Xebia en Amazon elkaar ondersteunen. Amazon is verzekerd van kwalitatieve implementaties in onze regio‘˜s. Op onze beurt kunnen wij profiteren van het netwerk van Amazon.à¢â‚¬

-------------

Over Xebia
Xebia is marktleider op het gebied van Agile, Java development en Architectuur. Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit, vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en India. Xebia ontwikkelt software op basis van Java technologie en de Agile methode, en gebruikt daarbij gedistribueerde ontwikkelteams. Van deze teams is de helft van de ontwikkelaars in Nederland en de andere helft in India gesitueerd. Zo combineert het bedrijf de voordelen van offshore met het succes van Agile. Xebia stelt met de klant doelen vast en levert stap voor stap werkende software op met de hoogste business value. De voortgang van projecten wordt continu gemeten aan de hand van werkende producten of prototypes. Deze samenwerking blijkt goedkoper en het resultaat voldoet altijd aan de gestelde eisen.

Xebia heeft ruim tweehonderdvijftig zeer ervaren consultants in dienst, waarmee het bedrijf haar klanten kan ondersteunen bij de uitdagingen die grootschalige enterprise projecten met zich mee brengen, van architectuur en ontwikkeling tot beheer. Daarnaast is Xebia in 2009 opgenomen in de Deloitte Fast50 en winnaar van de High Growth Award voor de regio Midden-Nederland. Voor meer informatie: www.xebia.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Xebia
Lianne Verhoeven
035-5381921
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular