Hilversum, 6 april 2010 - XebiaLabs, de specialist in deployment automation voor Java applicaties, is door de IBM conferentieorganisatie uitgekozen om tijdens het plenaire hoofdprogramma van de jaarlijkse IBM Impact conferentie een presentatie te geven. XebiaLabs gaat samen met KLM/AirFrance in op het stroomlijnen van Java deployments. Daarnaast zal KLM/AirFrance de directe voordelen van Deployit toelichten. Verder zal Andrew Phillips, VP Product Management bij XebiaLabs, de toepassing van Deployit live demonstreren. De IBM Impact conferentie, met als thema ´Work Smarter, not Harder‘˜, wordt gehouden van 2 t/m 7 mei in Las Vegas (VS).

Volgens Coert Baart, CEO van XebiaLabs, sluit de oplossing die Deployit biedt volledig aan bij het conferentiethema ´Work Smarter, not Harder‘˜. IT-afdelingen kunnen veel slimmer werken door hun deployment processen te automatiseren. Vaak worden deployments nu nog handmatig of op basis van relatief foutgevoelige scripts uitgevoerd. à¢â‚¬Å“Wij zijn erg verheugd dat we door IBM zijn uitgenodigd om onze oplossing op het hoofdpodium te komen presenterenà¢â‚¬, zegt Baart. à¢â‚¬Å“Dit geeft ons de kans aan de hele IBM gemeenschap te demonstreren hoe Deployit tegelijkertijd Development en IT Operations ondersteunt. Zo kunnen wij de aanwezigen laten zien hoe eenvoudig het is om een soepel, betrouwbaar en efficiënt deployment proces in te richten voor al hun Java EE applicaties.à¢â‚¬

Naast de bijdrage aan het hoofdprogramma op de conferentie is XebiaLabs ook met haar eigen stand aanwezig. Op de stand worden ook regelmatig live demonstraties gegeven van Deployit.

------------------
Over Deployit
Deployit is een Deployment Automation oplossing die zowel Operations- als Development-afdelingen in staat stelt hun software deployments op een efficiënte, veilige en voorspelbare manier uit te voeren en te beheren. Deployit ondersteunt het volledig proces van Java deployments op IBM WebSphere, Oracle WebLogic, JBoss en Tomcat omgevingen. Dit omvat eveneens de configuratie van andere middleware componenten waaronder webservers, databases, security proxies, firewalls en load balancers. Deployit integreert met build frameworks zoals Maven, met continuous integration tools zoals CruiseControl en Bamboo en met CMDBs zoals IBM Tivoli Configuration Manager en HP Universal CMDB.

Deployit biedt daarnaast ontwikkelaars een compleet API framework zodat zij hun eigen aanpassingen kunnen maken op de ingebouwde deployment best-practices in Deployit. Ontwikkelaars kunnen daarnaast ook hun eigen uitbreidingen bouwen bovenop het Deployit platform voor andere (maatwerk) middleware stacks.

Onlangs heeft Deployit een award gewonnen als ´meest innovatieve softwareoplossing voor 2010‘˜, toegekend door de onafhankelijke organisatie van Duitse WebSphere professionals.

Een gratis versie van Deployit kan worden gedownload via http://www.xebialabs.com/deployit-personal-edition-request.

Over XebiaLabs
XebiaLabs beschouwt het als haar missie om het leven van zowel IT Operations als Development gemakkelijker en productiever te maken door hen slimmer te laten werken.

XebiaLabs is de toonaangevende leverancier van Deployment Automation oplossingen. Met haar oplossing Deployit automatiseert XebiaLabs alle Java EE deployments binnen de bedrijfsomgeving. Deployit stelt organisaties in staat op een betrouwbare manier hun Java applicaties te deployen naar hun middleware omgevingen. XebiaLabs is opgericht in 2008, en heeft op dit moment al verschillende klanten binnen en buiten Nederland.

Als internationaal opererend bedrijf met haar hoofdkantoor in Hilversum, heeft XebiaLabs verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en India. In andere landen wordt XebiaLabs vertegenwoordigd door een netwerk van lokale partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze kantoren of een bezoek brengen aan onze website www.xebialabs.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Carola Rijnbeek
035-5435494
[email protected]

XebiaLabs
Reint Jan Holterman
06- 2642 1198
[email protected]