(Persbericht) Nieuwe functionaliteiten van Deployit 3.0 helpen productiviteit te verhogen, risico‘˜s te elimineren en applicaties sneller op de markt te brengen

Hilversum, 23 februari 2011 - XebiaLabs, specialist op het gebied van deployment automation voor Java (EE) applicaties, introduceert versie 3.0 van het deployment automation platform Deployit. Deze end-to-end oplossing neemt de risico‘˜s van handmatige en gescripte applicatie deployments weg. Hiermee worden fouten drastisch verminderd, wordt de productiviteit van de Development en Operations teams verhoogd en worden kosten bespaard.

Deployit 3.0 automatiseert Java applicatie deployments in development, test, acceptatie en productie omgevingen. Het biedt een platform waarmee zowel Development als Operations afdelingen in staat zijn om in een paar muisklikken, of zelfs volledig geautomatiseerd, een applicatie snel en zonder fouten te ´deployen‘˜ zonder diepgaande kennis van de achterliggende middleware omgevingen. Deployit 3.0 is schaalbaar tot honderden applicaties en duizenden servers. Deployit 3.0 kan bovendien gelijktijdig meerdere deployments uitvoeren. Door de softwaretechnologie en het gebruiksgemak is het mogelijk om binnen enkele minuten aan de slag te gaan.

à¢â‚¬Å“Met de toenemende groei van Agile, DevOps, virtualisatie en cloud computing worden applicatie deployments steeds complexer, helemaal door de overlap van de rollen in ontwikkel- en operationsteamsà¢â‚¬, aldus Coert Baart, CEO bij XebiaLabs. à¢â‚¬Å“Problemen met complexe scripts en foutgevoelige handmatige processen worden een steeds grotere belasting voor bedrijven. Met Deployit 3.0 kunnen bedrijven deze lasten verlichten en de productiviteit bereiken die ze nodig hebben in de huidige dynamische markt.à¢â‚¬
Deployit 3.0 heeft een aantal nieuwe functies. Naast een nieuwe gebruiksvriendelijke interface, Python command-line en Maven plugin, biedt het ook de mogelijkheid om packages, servers en applicaties te vergelijken. Nieuwe klanten zoals ABP, OCW-DUO, Kamer van Koophandel, Volkswagen, T-Systems en Banque de France, zullen direct gebruik gaan maken van de nieuwste versie.

Meer informatie over Deployit 3.0, de nieuwe functies en de voordelen die het biedt, kunt u vinden op www.xebialabs.com.
---------
Over XebiaLabs
De missie van XebiaLabs is het leven van IT Operations en Development makkelijker en productiever te maken. Met Deployit automatiseert XebiaLabs Java EE deployments van development tot productie.Het bedrijf werd opgericht in 2008 en heeft op dit moment diverse klanten over de hele wereld. XebiaLabs is van origine een Nederlands bedrijf dat internationaal opereert, met ontwikkel- en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en India. Vanwege de wereldwijde vraag naar Deployit heeft XebiaLabs onlangs een kantoor in Boston USA geopend. In andere landen werkt XebiaLabs met een netwerk van lokale vertegenwoordigers. Meer informatie is te vinden op www.xebialabs.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]