XIB eCommerce specialist omtrent Magento webwinkels en internet marketing en eWarehousing expert in logistiek hebben bekend gemaakt dat zij een partnerschap aangaan. Zo biedt XIB haar klanten een fullservice webwinkel oplossing en levert deze partnerschap eWarehousing extra leads.

XIB is marktleider betreffende het bouwen van succesvolle webwinkels op het Open Source platform Magento. Voor veel MKB bedrijven betekent het starten of professionaliseren van het logistieke proces een aanslag op de organisatie en personeelsplanning. MKB bedrijven hadden bij XIB al de mogelijkheid om de complete online-marketing te outsourcen bij XIB, maar met het partnerschap met eWarehousing kan XIB een nog breder pakket van webwinkel diensten aanbieden.

eWarehousing is de specialist in fysieke en administratieve orderafhandeling voor webwinkels. Zij slaan goederen op, picken en packen orders, versturen de pakketten en managen de retourenstroom. Als partner van XIB hebben wij een naadloze koppeling met de Magento webshop gerealiseerd met ons Warehouse Management Systeem. Daardoor garanderen wij een snelle afhandeling van de orders en hebben wij de flexibiliteit om snel te schakelen als het assortiment of verkoopvolumes wijzigen. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag bij de klant, dat is de service waar klanten voor terugkomen. eWarehousing: meer tijd voor uw webwinkel!

Website: http://www.xib.nl