Sinds de oprichting van XIB groeit het bedrijf elk jaar gestaag. Maar sinds de economische crisis ons land in zijn greep houdt groeit het internet bureau uit Berlicum harder dan ooit. Bedrijven staan in de rij om te profiteren van de deskundige adviezen, snelle oplevering en uitstekende resultaten die XIB biedt. XIB is er dan ook trots op dat er geen mensen uit hoeven, maar dat het bedrijf juist nieuwe medewerkers zoekt.

Sinds de lancering van de vernieuwde website, eind vorig jaar, stromen de aanvragen van nieuwe klanten binnen op het kantoor in Berlicum. En omdat kwaliteit bovenaan staat vanaf het eerste contact moment tot en met de oplevering van de overeengekomen website of webshop, werken alle medewerkers momenteel hard om aan de vraag te kunnen voldoen. "De crisis heeft bedrijven de ogen geopend om juist nu de slag te maken op internet. Nu zit er nog geld in de kas en het internet is de manier om een positieve cash-flow te houden", zegt Bas van Heertum, commercieel directeur.

"We zoeken daarom per direct drie tot vier online professionals die we op alle gebieden kunnen inzetten. Denk aan een internet consultant, die bedrijven kan adviseren over de strategie van de website, de invulling van de navigatie of de vermarketing van de webshop. Goede webdesigners die snappen wat een klant wil en daar nog een schepje bovenop doen. PHP programmeurs die ons helpen bij het installeren van Joomla, WordPress en Magento websites. Kortom: heb je ervaring met internet en zoek je een baan. Laat het ons weten."

Met de groei van het bedrijf verandert er verder niks aan de filosofie van XIB. Van Heertum daarover: "We zijn XIB begonnen om het midden en klein bedrijf een betaalbare, duidelijke en eerlijke oplossing te bieden waar het gaat om zaken doen op internet. Of het nu gaat om een website ter promotie van het bedrijf, een webshop waar duizenden producten in verkocht kunnen worden of het optimaliseren en beheren van de Google resultaten, we streven ernaar dat het de klant meer oplevert dan het hem of haar kost. En in deze economische instabiele tijden is een duidelijke ROI voor heel veel bedrijven een heel belangrijk argument om met ons in zee te gaan. En gelukkig maken we die verwachting ook telkens waar."