XIB sluit partnerschap met eWarehousing. Dat maakte het internet marketing & Magento webshop bureau XIB en de logistieke eCommerce specialist eWarehousing vandaag bekend.

In dit partnerschap zal het Magento webshop bureau XIB haar dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op de behoeften betreffende logistiek en voorraadbeheer. XIB heeft in samenwerking met eWarehousing een naadloze koppeling ontwikkeld voor de Magento webshop. Door de koppeling naar het eWarehousing Warehouse Management Systeem worden goederen snel en zorgvuldig gepickt, gepackt en verstuurd. Daarnaast wordt de retourenstroom en klantenservice ook volledig geregeld door eWarehousing. Zo kunnen Magento webshop eigenaren ook het gehele logistieke proces onderbrengen bij XIB.
XIB en eWarehousing passen goed bij elkaar. Beide streven naar hoge kwaliteit en willen onderscheidend zijn.

Bas van Heertum, commercieel directeur XIB: "We zijn oprecht blij dat we ons partner van het eWarehousing mogen noemen. eWarehousing is vooraanstaand op het gebied van eCommerce logistiek. Het partnerschap levert in dat opzicht een positieve bijdrage aan ons merk. Daarnaast biedt de samenwerking voor beide partijen diverse privileges.à¢â‚¬

Directeur eWarehousing, Koen Hollander, voegt daaraan toe: "We werken al langer samen met XIB en dat is aan beide zijden goed bevallen. De samenwerking met XIB vormt een solide basis voor een langdurige relatie en hopelijk zal deze nog lang worden gecontinueerd. Het partnerschap is een bevestiging van deze samenwerking."

Website: http://www.xib.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular