BERLICUM, 26 april 2010 Per april 2010 is XIB Internet Marketing toegetreden tot het Professional partnerprogramma van Magento. Dit komt mede doordat XIB de eerste Enterprice Edition aan het ontwikkelen en bouwen is voor de eerste klanten. XIB Internet Marketing kan voortaan gezien worden als Professional partner van Magento.

XIB Internet Marketing uit Berlicum is een betrouwbaar, onderscheidend, innovatief en ervaren internet marketing bureau. Bij XIB vormen creativiteit, informatie en communicatietechnologie een uniek team. De diensten van XIB lopen zeer uiteen van marketing activiteiten tot het maken van een complete webwinkel. Deze eigenschappen en diensten zorgen ervoor dat XIB en Magento als een perfecte combinatie gezien kan worden.

Magento is het eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is. Het beste van alles is dat Magento open source software door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is. Magento's intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, SEO en catalogusbeheer mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de eisen van op maat gemaakte unieke webwinkels. Ontworpen om compleet schaalbaar te zijn en ondersteund door een breed community netwerk biedt Magento aan bedrijven de ultieme eCommerce oplossing. Magento is beschikbaar in 2 versies: Magento Community editie en de Magento Enterprise editie.

XIB heeft een breed team van 27 medewerkers waarvan de helft gespecialiseerd is in Magento webshops. Door de vele projecten weet XIB hoe zij succesvolle Magento webshops kunnen realiseren. De wensen van de klant worden succesvol vertaald naar een Magento webwinkel. Naast ´op maat‘˜ gemaakte templates kan XIB haar klanten ook voorzien van een goed internet marketing advies. Met de ervaring van XIB, internet marketing en het Open Source eCommerce platform Magento is in à©à©n keer geregeld en worden er succesvolle en rendabele resultaten behaald.

XIB BV
Kerkwijk 85
5258 KB Berlicum
tel +31 073 850 72 62
fax +31 073 850 92 27