Woensdag 26 mei 2010 vindt het congres Meet Magento 2010 plaats. Dit congres wordt onder andere gesponsord door Magento specialist XIB Magento en internet marketing. Het jaarlijkse congres over het Opens Source Ecommerce platform Magento wordt gehouden in het congrescentrum de Reehorst in Ede. à‰en van de topsprekers is Roy Rubin, geestelijke vader van Magento en de CEO van Varien.

Meet Magento 2010 gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Magento en internet marketing en richt zich op (toekomstige) Magento webshop eigenaren, retailers met online verkoopactiviteiten, marketingspecialisten, marketingmanagers, ecommerce managers, freelance ontwikkelaars en geïnteresseerden in de Magento Enterprise en Magento Community Editie.

XIB Magento en internet marketing richt zich op dezelfde doelgroep en houdt zich bezig met de thema‘˜s van het congres Meet Magento. De belangrijkste redenen voor het gebruik van de open source webshop software systeem Magento is de optimale vindbaarheid door zoekmachines als Google, de uitgebreide eCommerce functionaliteiten, de flexibele doorgroeimogelijkheden en de design vrijheid. Omdat XIB gelooft in Magento sponsort zij dit congres. XIB werkt aan de toekomst van e-commerce!

Interesse? Kijk voor meer informatie over Magento webshops en internet marketing op www.xib.nl