XIB | magento webshops: volledig, effectief en betaalbaar

XIB, de Magento specialist van Nederland, biedt startende webshops keuze uit twee complete webshop pakketten. Een uiterst scherp geprijsd basispakket waarin een compleet werkende Nederlandstalige webshop wordt opgeleverd en het standaard pakket waarin een de betaalkoppeling en verzendinstellingen zijn geprogrammeerd. Alle informatie is te vinden op www.xibwebshops.nl .

Met de twee pakketten probeert XIB de drempels weg te werken voor ondernemers om te beginnen met een webshop. "We willen iedereen de kans bieden met hun bedrijf en producten te profiteren van de groei in online aankopen," aldus Bas van Heertum commercieel directeur van XIB. "Door onze grote ervaring in het opzetten van Magento webshops kunnen we scherpe tarieven hanteren en toch veel keuze bieden uit fraaie webshop templates."

Het standaard pakket biedt een voorgeprogrammeerde koppeling met het immens populaire iDeal betaalsysteem. Voor de verzending van de producten kan XIB u o.a. koppelen met TNT ParcelWare. XIB Webshops bieden daarmee een complete oplossing, waarbij vanaf de eerste dag dat de webshop online staat klanten online kunnen betalen en pakketten een dag later worden bezorgd.

Over XIB

XIB is de Magento specialist van Nederland. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 150 Magento webshops opgezet en verder ontwikkeld. Een team van specialisten werkt met u samen aan het succes van uw webshop.

XIB is het no-nonsense internetbureau.

Over Magento

Magento is het meest gedownloade eCommerce platform ter wereld. Veruit de meeste functionaliteiten in vergelijking met andere open source platformen. 100% geoptimaliseerde webshops voor Google. Grootste online community van ontwikkelaars.

Gegarandeerd succesvol!

www.xibwebshops.nl

---------------------

Achtergrond informatie

XIB BV biedt een betaalbare en snelle totaaloplossing voor iedereen die wil beginnen met het verkopen op internet. Een compleet pakket dat niet alleen uw producten aantrekkelijk presenteert, maar waarbij klanten ook vanaf de eerste dag de producten online kunnen afrekenen en de volgende dag via de postbode thuisbezorgd krijgen.

Met 8 jaar ervaring kent XIB de veranderingen en mogelijkheden op het internet. Sinds 2000 exploiteert XIB websites en maakt deze rendabel met de kansen en mogelijkheden die het internet bied. Dit in combinatie met een goed team van creatieve, commerciële, marketing en technische medewerkers hebben we de perfecte mix in handen om uw internet vraagstuk op te lossen

XIB BV
Kerkwijk 85
5258 KB Berlicum
t 073 8507262

Contactpersoon:
Bas van Heertum
Commercial Director
[email protected]
m 06 17142341