XIB internet marketing realiseert nieuwe webshop in Magento voor WLS Proteins: www.wls-proteinedieet.nl. Deze website staat in het teken van het proteïne dieet en is een onderdeel van WLS Products. In deze webshop vindt u talloze producten die allemaal met het proteïne dieet samenhangen. WLS heeft meerdere Weekplannen opgesteld, zodat u lekker snel van start kunt gaan. Bekijk de Weekplannen in de nieuwe webshop!

Feestactie bij WLS
Om te laten zien dat WLS Proteins blij is met de nieuwe website www.wls-proteinedieet.nl, geheel in het teken van het proteïne dieet, krijgt u bij het bestellen van het tweewekenpakket een extra productdoos ter waarde van €14,90 gratis! Deze extra doos is gevuld met 7 heerlijke proteïnerepen in verschillende smaken; lekker voor tussendoor en veilig voor uw gewicht! For Weight Loss Success!

XIB internet marketing
XIB internet marketing is gespecialiseerd in het verhogen van bezoekersaantallen door zoekmachine marketing, perspromotie en het bouwen van websites en webshops. De webshops worden gebouwd in het meest succesvolle eCommerce platform ter wereld: Magento. De combinatie XIB & Magento heeft al voor vele tevreden klanten gezorgd, voor zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u weten voor wie XIB naast WLS Proteins een succesvolle website/webshop heeft gebouwd? Vraag dan naar onze referenties of bekijk ons portfolio op: www.xib.nl.

Noot voor de redactie:
Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met XIB internet marketing!
XIB BV
Kerkwijk 85
5258 KB Berlicum
073-8507262
www.xib.nl