(Persbericht) Internet marketing bedrijf XIB is op 19 en 20 april aanwezig tijdens de E-commerce dagen in de jaarbeurs in Utrecht. Samen met Thuiswinkel.org en de redactie van Twinkle verwelkomt XIB u tijdens de E-commerce dagen. Samen met Thuiswinkel.org en Twinkle kunnen wij u een programma bieden dat uniek is voor uw vakgebied.

E-commerce staat voor Electronic commerce oftewel zaken doe via een elektronische weg. De E-commerce Dagen is de ontmoetingsplaats voor alle Nederlandse online retailers, webwinkeliers en e-commerce professionals en zullen dit jaar plaats vinden op 19 en 20 april in hal 7 van de Jaarbeurs in Utrecht. XIB, Professional Partner van Magento en fullservice e-commerce internet bedrijf, heet u van harte welkom tijdens deze dagen in stand A002.

Tijdens De E-commerce Dagen is XIB er voor advies over internet marketing en Magento webshops. XIB heeft reeds 250+ Magento webshops ontwikkeld. XIB is ook bij uitstek de partner voor online marketing, vanwege de vele kennis en ervaring met het verbeteren van de zichtbaarheid op internet.
Bent u dus op zoek naar een online marketing partner, en dan wel een die met u meedenkt, dan bent u bij XIB aan het juiste adres. Bij XIB werken Google Qualified Professionals, dit houdt in dat u met alle vertrouwen de ontwikkeling van uw webshop en de online marketing daarvan bij ons kunt neerleggen. Onze medewerkers gaan zorgvuldig om met uw budget en zetten zich in om een marketing plan op maat te ontwikkelen. Wij willen namelijk met iedere marketing campagne het optimale resultaat behalen.

XIB hoopt u van dienst te kunnen zijn met al uw vragen omtrent e-commerce activiteiten op De E-commerce Dagen. De E-commerce Dagen vinden plaats van 19 en 20 April 2011 in hal 7 van de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden op stand nummer A002, kom gerust even langs voor een hapje/drankje en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een langdurige samenwerking.

Meer informatie over XIB en De E-commerce Dagen kunt u vinden op www.xib.nl .

XIB B.V.
Kerkwijk 85
5258 KB Berlicum
Telefoon 073-8507262