XS-eries4men: De nieuwe sieraden-lijn voor eigentijdse, stoere mannen.

Wilt u er graag goed uitzien? En het liefst op een betaalbare manier? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje bij XS-eries4men. Deze nieuwe sieraden-lijn voor mannen heeft zowel een stoere als een elegante uitstraling. In deze tijd, waarin de zilverprijs explosief is gestegen, biedt XS-eries4men u een betaalbaar alternatief met dezelfde allure als zilver. XS-eries4men heeft Italiaans design gecombineerd met Hollandse service en kwaliteit, om tot dit schitterende eindresultaat te komen.

Alle sieraden van XS-eries4men worden vervaardigd van eerste klas gepolijst RVS, het zogenoemde 316L stainless steel (ook bekend als: chirurgisch staal), eventueel voorzien van een PVD-coating in de kleuren: coffee-gold, rosà©-gold, zwart of goudkleur. Hierdoor kan XS-eries4men u een lange levensduur garanderen.

Er zijn verschillende series ontworpen, die elk hun eigen uitstraling hebben. De armbanden van XS-eries4men bestaan uit verschillende breedtes. Deze hebben stuk voor stuk een uniek ontwerp. Deze armbanden kunnen d.m.v. een dubbele sluiting worden versteld van 22 naar 20 cm lengte. Daarnaast wordt in sommige XS-eries4men armbanden à¨cht leer verwerkt voor een stoer imago. Op deze manier is er voor iedere pols een armband van XS-eries4men!

De colliers, hangers en ringen maken de series af. Een aantal colliers en ringen heeft zelfs exact dezelfde kleur-combinatie als de bijpassende armbanden! Deze colliers hebben een lengte van 50 cm. Iedere XS-eries4men hanger wordt geleverd met een XS-eries4men collier.

De ringen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Deze ringen hebben dezelfde robuuste en stoere uitstraling als de armbanden, kettingen en hangers van XS-eries4men.

Elk XS-eries4men sieraad wordt geleverd inclusief een garantiebewijs en wordt verpakt in een bijpassend XS-eries4men doosje.

"Originele persbericht"

18-02-2011

Juwelier / Groothandel
T: +31 (0)546-842083

Website: http://www.its-beautiful.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular