(Persbericht) Woerden, 20 juni 2011 Xtandit, professionele totaalleverancier van documentmanagementoplossingen, heeft bij ontwikkelaar Bohemen de Xerox ColorQube geïnstalleerd. Reden voor de aanschaf van de machine, die in plaats van gewone toner gebruikmaakt van ´vaste inkt‘˜ (Solid ink technologie), is het milieuvriendelijke karakter. Naast het MVO-aspect bespaart Bohemen door het unieke prijsmodel tot 75 procent op afdrukken in kleur.

De ColorQube laat zien dat groen ondernemen en het besparen van kosten goed samen gaan. Met het flexibele prijsschema hoeven bedrijven alleen te betalen voor de hoeveelheid kleur op de pagina. Hierdoor kost het afdrukken van een document met bijvoorbeeld een logo of een klein plaatje hetzelfde als een zwart-wit afdruk.

Ruud van Wanrooij, administrateur bij Bohemen en betrokken bij de besluitvorming over de aanschaf: à¢â‚¬Å“Wij hebben voor de ColorQube gekozen, omdat dit de milieuvriendelijkste machine in de markt is. Dit past perfect binnen onze visie over duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen. Door onze jarenlange samenwerking met Xtandit hebben zij goed inzicht in onze behoeftes. Het aandragen van de ColorQube is daar een goed voorbeeld van.à¢â‚¬

-xxx-

Over Bohemen
De missie van Bohemen is het risicodragend ontwikkelen van ruimte met RuimteResultaat® (R2) voor de eigenaar, de gebruiker en de omgeving. Bekende projecten zijn onder meer: Sijtwende, de omlegging van de A9 in Badhoevedorp, de herinrichting van het huidig tracà© N201 in Aalsmeer en W4 Leidse regio met onder andere de Hà¤stens store langs de A4. Meer informatie is te vinden op www.bohemen.nl.

Over Xtandit
Xtandit is als grootste concessionair van Xerox in Europa al ruim twee decennia lang partner voor de verkoop van hoogwaardige documentoplossingen. Met een team van ruim 100 gedreven medewerkers benadert Xtandit de branche met de juiste focus en aandacht. Xtandit eeft het hoofdkantoor in Woerden en twee vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.xtandit.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------
Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 5822730
[email protected]

Xtandit
Eva van der Meer
06-43362228
[email protected]