(Persbericht) VINKEVEEN/BEST - Man-to-man dating krijgt vanaf nu een nieuwe dimensie dankzij Yagoo. Yagoo is een nieuwe app die verkrijgbaar is in de App Store van Apple. Met Yagoo kunnen homo- en bi-mannen en -jongens direct anoniem telefonisch contact met elkaar leggen.

Daarmee krijgt daten een nieuwe drive: alle huidige apps op dit gebied waaronder het populaire Grindr - zijn gebaseerd op het alleen kunnen versturen van berichtjes. Yagoo werkt anders en biedt als eerste direct voice-to-voice contact. Je belt anoniem met een leuke gast die de app heeft getoond en er kan gelijk contact worden gelegd.

Met de App Store als distributiekanaal kan Yagoo nu onder de man worden gebracht. Omdat er slechts een beperkt aantal gegevens moet worden ingevoerd, zijn de gebruikers supersnel zichtbaar op het dating-platform. Daardoor kunnen mannen die interesse in elkaar hebben, snel al telefonerend persoonlijke informatie met elkaar uitwisselen in plaats van het doorspitten van honderden profielen.

Bij Yagoo draait alles om locatie, foto en stem. De app zoekt razendsnel in de omgeving van de gebruiker welke andere Yagoo‘˜ers aanwezig zijn. Er kan worden gekozen om met de juiste match contact te leggen. Is die interesse er vervolgens ook aan de andere kant, dan kan er snel en volledig anoniem! met elkaar worden gebeld.

De App is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. Gebruikers kunnen zich aanmelden via www.yagoo.nl. Yahoo is een samenwerkingsproject van GK.nl en Roensys BV.

===================== einde persbericht =======================

Meer info: Roensys, Reinier Roland 06.5572.5572, GK.nl, Hans van Velde 0499 391 000