Fa. JC van Os bijt de spits af met de allernieuwste Yale elektrische heftruck.

Firma JC van Os uit Papendrecht en Benschop investeert niet alleen in koelcellen, maar ook in de allerlaatste nieuw geïntroduceerde Yale elektrische driewiel heftruck.

Als u denkt dat een bedrijf als JC van Os alleen verstand heeft van appels en peren, dan heeft u dit mis. Het totale proces met de laatste technieken op het gebied van computergestuurde programma´s, die boomsgewas producten zodanig comfortabel koelen met de juiste temperatuur, vochtigheidsgraad, zuurstofgehalte en manier van opslag, is een techniek die Fa. JC van Os toepast.

Met ca. 2 miljoen kilogram koelcapaciteit in de huidige 13 koelcellen en een investering in nog eens 10 nieuwe cellen met een capaciteit van 1,5 miljoen, zult u begrijpen dat men vorig jaar op zoek was naar uitbreiding van haar intern transport materieel.

Nog ruim voordat de importeur Wynmalen Materials Handling de laatste nieuwe Yale drie- en vierwiel elektrische heftrucks aankondigde, was het al bekend dat deze nieuwe trucks de huidige techniek in deze klasse ver zou overtreffen op het gebied van energieverbruik, handelbaarheid en ergonomie.

Zelfs voordat er à¼berhaupt een afbeelding en/of brochure was van de eind vorig jaar geïntroduceerde nieuwe serie drie- en vierwiel elektrische heftrucks van Yale, bestelde Johan van Os blindelings als eerste bij Wynmalen deze nieuwkomer.
De vorige maand afgeleverde nieuwe Yale vorkheftruck overtrof zelfs alle verwachtingen en is precies de juiste truck op de juiste plaats.