De huizensite www.huislijn.nl heeft haar service uitgebreid. Een goede omschrijving en mooie foto’s staan al op Huislijn.nl maar om de huizenzoeker een nog betere indruk te geven over de woning, kunnen huiseigenaren nu gratis een film bij de woning plaatsen. Via een koppeling met YouTube kan eenvoudig een film doorgeplaatst worden op Huislijn.nl.

Ronald Barends, directeur Huislijn.nl: “Wij hopen natuurlijk dat er leuke en creatieve filmpjes worden gemaakt. Het hoeft geen professionele film te zijn maar het moet juist iets extra’s toevoegen aan de woning, bijvoorbeeld over de omgeving of over de straat waar de woning in is gelegen. Elke woning heeft wel iets unieks die je juist mooi in een filmpje kunt laten zien”.

Op de startpagina van www.huislijn.nl staat een voorbeeld van film die via YouTube is geplaatst.
Huislijn.nl is in 2005 gestart en werkt inmiddels met 2.100 makelaars samen. Deze makelaars plaatsen 73.500 objecten op Huislijn.nl. Het doel van Huislijn.nl is om samen met de makelaars een kwalitatieve huizensite te ontwikkelen. Dus geen deeplinks, maar complete en kwalitatieve content over de woning. Maandelijks worden er ruim 5,5 miljoen pagina’s geraadpleegd. Huislijn.nl behoort tot de grootste huizensites van Nederland.

bron: Huislijn.nl BV