Almelo 22 april 2010.De nieuwe website van Outlet Aanbiedingen is deze maand gelanceerd onder de domeinnaam www.outletaanbiedingen.nl, een unieke innovatieve zakelijke dienstverlening in web marketing.
Zakelijk adverteren en een reclamecampagne voeren op het internet in de meest optimale vorm is niet altijd een eenvoudige opgave voor een ondernemer. Voor de meeste ondernemers is het vaak uit tijdsgebrek en of om financiële aspecten niet haalbaar optimaal de doelgroep via diverse media kanalen te bereiken, alsmede naast het in stand houden van bestaande relaties. Zakelijk interactief adverteren en reclamecampagne voeren is meer dan alleen een advertentie plaatsen en of een reclame positie reserveren. Interactief uw bedrijfsimago en uitstraling weer spiegelen is de belangrijkste factor bij het interactief benaderen van uw doelgroep en of bij het genereren van meer traffic naar uw website.
Door de voordurende technologische ontwikkelingen en functionaliteiten te combineren, in de vraag en de behoefte vanuit het MKB, bied de website van Outlet Aanbiedingen de ondernemer exclusief een totaal pakket in web marketing aan. Uitsluitend bedrijven kunnen op de website direct producten en diensten landelijk en of regionaal extra onder de aandacht brengen.
Ondernemers kunnen zich vrijblijvend registreren, en ontvangen als welkomst geschenk direct een eerste advertentie gratis. Ondernemers/franchisenemers die een reclame folder aanbieden, kunnen de gehele folder uploaden in een advertentie bij Outlet Aanbiedingen.
Voor ondernemers door ondernemers.