Zeuls4kids.nl heeft een nieuwe eigentijdse webshop gespecialiseerd in speelgoed en accessoires voor baby en kleuter. Het design van de website is overzichtelijk en in vrolijke, frisse kleuren uitgevoerd. In de webshop kunt u een breed assortiment aan speelgoed, accessoires, knuffels en houten treinen vinden.

Primi Passie, Zozoey, BAMBAM en vele andere merken
In deze webshop worden hand-made artikelen waaronder kapstokjes, klerenhangertjes en babykruiken van het merk ZoZoey exclusief aangeboden. Daarnaast hebben kunt u op www.zelus4kids.nl terecht voor houten treinen van Primi Passie, zwangerschapskettingen van BAMBAM en knuffels van Unitoys. In de webshop van Zelus4kids.nl biedt een zeer gevarieerd aanbod van meubels tot kleding en van accessoires tot kraamcadeautjes. Voor ieder kind kan dus het perfecte cadeau gevonden worden! En kunt u zelf niet kiezen dan kunt u altijd een cadeaubon bestellen.

Service
Service staat hoog in het vaandel, de klantenservice van Zelus4kids.nl is bereikbaar per telefoon en e-mail. De bestelde artikelen worden via een snelle levering thuisbezorgd of op een ander aangegeven afleveradres. En nu betaald u bij een bestelling boven de 50 euro geen verzendkosten.

Het perfecte cadeau vindt u bij Zelus4kids