Zenitel Netherlands B.V. is officieel Systeem Integrator van de beveiligingsoplossingen van Gallagher Security.

Almere, 17 maart 2010 De oplossingen van Gallagher Security passen perfect is ons portfolio. Na de overname van Zenitel Netherlands B.V. door Crescent in augustus 2009 hebben we gewerkt aan het verbreden van ons portfolio. Naast de kritische communicatieoplossingen zien we dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan het integreren van bedrijfskritische processen. Met de oplossingen van Gallagher Security kunnen we nu de physical security oplossingen, zoals toegangscontrole en inbraakalarmering, integreren met onze communicatieoplossingen. Zo zijn we nu in staat om vanuit de bedrijfsprocessen van de klant adequate acties te ondernemen bij bijvoorbeeld een inbraak, een brand of een andere calamiteit, aldus Rob Rentenaar CEO van Zenitel Netherlands B.V.

Gallagher Security was al langer op zoek naar een Systeem Integrator die onze oplossingen als onderdeel van een totaal beveiligingsconcept op de markt zet. Met Zenitel Netherlands B.V. hebben we de partner gevonden die dit voor ons gaat verzorgen. Ook zij zien de behoefte aan het integreren van de verschillende beveiligings- en communicatiesystemen tot een compleet concept. Door de sterke aanwezigheid van Zenitel op de Nederlandse markt zien wij hier een uitstekende mogelijkheid om ons verder in deze markt te positioneren aldus Thom Merkus, General Manager Gallagher Security Management Systems B.V.

De komende tijd zullen wij verder gaan met het verbreden van ons portfolio met producten welke, net als de producten van Gallagher Security, passen in ons concept om bedrijfskritische processen te integreren, aldus Rentenaar. Als onafhankelijke Systeem Integrator moeten we ons onderscheiden door juist vanuit de processen en de behoeften van onze klanten oplossingen te maken. Als geen ander zijn wij in staat dit te doen.

# # #

Over Zenitel Netherlands B.V.
Zenitel Netherlands B.V. levert geïntegreerde communicatieoplossingen aan de zakelijke markt en aan internationale, nationale en lokale overheden voor een snelle, betrouwbare en veilige communicatie. De systemen van Zenitel worden ingezet voor kritische communicatie waarbij veiligheid, gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn. Onder de klanten van Zenitel bevinden zich diverse nationale en internationale veiligheidsdiensten, bedrijven en organisaties in de transport- en scheepvaartsector, zorginstellingen en ziekenhuizen, justitiële instellingen en industriële bedrijven. Zenitel Netherlands B.V. maakt, samen met Zenitel Belgium N.V. en SAIT France SAS, deel uit van de holding maatschappij Crescent N.V..
Voor meer informatie: www.zenitel.nl

Over Gallagher Security Management Systems B.V.
Gallagher Security Management Systems B.V. maakt deel uit van Gallagher Europe. Gallagher is in 1938 in Nieuw Zeeland opgericht met als core business het ontwikkelen en fabriceren van schrikdraad toepassingen. Sinds 1980 heeft Gallagher zich actief gericht op de markt van perimeter beveiliging. In 1999 werd daar toegangsbeheer en geïntegreerd security management aan toegevoegd.
Voor meer informatie: www.gallaghersecurity.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Zenitel Netherlands B.V.
Jolijn Vannuffelen, Marketing and Communication Manager
Tel.: +32 (0)497 27 00 87
E-mail: [email protected]

Gallagher Security Management Systems B.V.
Thom Merkus, General Manager
Tel.: +31 (0)6 16 12 03 08
E-mail: [email protected]